.

.

BDYALINGVN Jewellery Box Organizer Jewelry Box Ring Storage Box Косметичка с Огледало Travel Box Set (Цвят : розов, размер : 17 * 23 * 16 см)

BDYALINGVN Jewellery Box Organizer Jewelry Box Ring Storage Box Косметичка с Огледало Travel Box Set (Цвят : розов, размер

BGN 23.28

Наличност
На склад

【PVC кожа】 : Кутия за съхранение, изработен от човешка PVC кожа, мека флокированная във вътрешността, здрава и защитава всяка част от бижута. 【Подарък】 : Тази ковчег за бижута е прост и стилен вид и проектиране с голям капацитет, който ще се превърне в практичен подарък за любителите на бижута и аксесоари.Те ще бъдат много щастливи, получаване на подарък. 【Да удовлетвори вашите нужди】 : Органайзер за бижута е предназначен за съхранение на пръстени, колиета, обици, слънчеви очила, гривни и много други.Той защитава вашите бижута от прах, отпечатъци от пръсти, издраскване и повреди.Освен това, вградено огледало е много удобно за ежедневния си грим. 【Лесно да носите със себе си】 : Ковчег за бижута малка и компактна.Той е подходящ за използване в няколко сцени и може лесно да бъде изтеглен в чантата си по време на пътуване, така че можете да го носите със себе си по време на пътуване. 【Перфектно обслужване】 : Нашият магазин отделя голямо внимание на клиента опит.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние своевременно да потърсим за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти