.

.

EKDJKK Travel Jewellery Box Jewelry Organizer Mini Jewelry Storage Case, Малка Преносима Ковчег за Колиета Гривни, Обеци, Пръстени с Огледало Подаръчни Кутии за Момичета Жените(черен)

EKDJKK Travel Jewellery Box Jewelry Organizer Mini Jewelry Storage Case, Малка Преносима Ковчег за Колиета Гривни, Обеци,

BGN 5.39

Наличност
На склад

【С огледало】С огледален дизайн, удобен за използване и грима, когато пътувате. 【Приложимо】Употреба : идеален за вашите пръстени, обици, очила, колиета и така нататък. 【Широкото използване на】Му е по-лесно да носите със себе си при пътуване или на открито, както и въвеждането на рафта и на масата. 【Спестяване на пространство】Лек дизайн, лесно да намерите разнообразие от декорации, които да отговарят на вашите ежедневни дрехи. 【Цип】Компактен размер, дизайн с цип, може лесно да се сложи в нея бижута.Спестяване на пространство : Лек дизайн, лесно да намерите разнообразие от декорации, които да отговарят на вашите ежедневни дрехи.Широкото използване : Може да бъде по-лесно да носите със себе си по време на пътуване или на улицата, или да се постави на рафта и на масата.Цип : Компактен размер, дизайн с цип, може лесно да се сложи в нея бижута.С огледало : С огледален дизайн, удобен за използване и грима, когато пътувате.Приложимо употреба : идеален за вашите пръстени, обици, очила, колиета и така нататък.

Опции за продукта

Material:
PU Leather
Color:
Silver, Pink, Black, White
Size:
About 10*10*5 cm/3.9*3.9*2.0 inch(L x W x H)
Package included:
1 *Jewelry Organizer :

Свързани продукти