.

.

GJRFYJ cfslp Ковчег За Съхранение на Бижута Органайзер за Обеци, Огърлица, Пръстен Притежателя Часовници Щанд Кутии Калъф за съхранение на бижута (цвят : B)

GJRFYJ cfslp Ковчег За Съхранение на Бижута Органайзер за Обеци, Огърлица, Пръстен Притежателя Часовници Щанд Кутии Калъф

BGN 254.23

Наличност
На склад

Многофункционален дял, за да отговори на различните нужди на бижута。.Всяко бижу, достойно за притеснения.Лесно се съхранява пръстени, огърлици, часовници, обици и други аксесоари, за да спестите място на масата.Креативен и проста , здрава, не променя цвета.Многократно изработка и внимание към всеки детайл.многофункционален дял, за да отговори на различните нужди на бижута. Всяка част от бижута, достойна грижа. лесно се съхранява пръстени, огърлици, часовници, обици и други аксесоари, за да спестите място на масата. Творчески и прост , здрав няма да се промени цветрепо умения и внимание към всеки detail PRODUCT INFORMATIONMATERIAL : Вкусен Шпонer NAME : Масивна на дървен замък Златар коробкапакет включва : 1*кутия (без никакви експонати)осигурява повече място и е идеален за подарък на близък на сватби, годишнини, рождени дни, Ден на майката, Коледа.

Опции за продукта

Свързани продукти