.

.

6 Опаковане. Аптекарские банки Баня Суета Организатор - Селска Фермерска Декор Кутия За Съхранение с Капак от Неръждаема Стомана - Qtip Опаковка Притежател на Q-Tips,Пам?

6 Опаковане. Аптекарские банки Баня Суета Организатор - Селска Фермерска Декор Кутия За Съхранение с Капак от Неръждаема

BGN 16.88

Наличност
На склад

Стъкло. ✅ ПРАВИ КЪЩАТА по-ДОБРЕ : Този органайзер за баня компактен, защита на вашият грим и аксесоари за коса, без да заема твърде много място на масата или бюрото.Особено е подходящ за използване в някои тесни пространства, като плаващи рафтове, малка тоалетка или плота на масата.С помощта на този с вкус оразмерени, кристално чист контейнер можете да с вкус да се грижи за собственото си пространство и да следите всичките си неща.Това не само ви помага лесно да намерите предмети, но и ги поддържа чисти и гигиеничными. ✅ - ДОБРИ КОНТЕЙНЕРИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - Компактна конструкция осигурява достатъчно място за съхранение на множество по-малки стоки от първа необходимост;Перфектен органайзер за по-малки предмети като Q-tip, памучен тампон, памучен тампон, памучни тампони, клечки за зъби, тампон, соли за вана, лента за коса, четка за грим, козметични яйце, четка за лице, моливи, бонбони, копчета,държи вратовръзки за коса, клипове, гумени ленти, фиби за коса, панделки и др. ✅ SUITBLE SIZE and член ЛЕСЕН ЗА употреба - идеален за съхранение на памук щеки и памучни тампони в банята.Покрива на 100% , подходящи за кутии, защита от прах и лесно се отварят и затварят.*КАПАЧКИ НЕ МОГАТ да завинчиваться В БУРКАН*.Пакетът включва : 6 опаковъчни кутии и капаци.Водоустойчиви стикери за бледа дъски се изпращат безплатно. ✅ ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК -идеален за сватби, housewarming/нов дом, подарък,подаръци за рожден ден, подарък за деня на майката,подаръци за младоженци или детската душа; и страхотна идея за подарък за мама, приятел, сестра, колеги или почти всеки да се използват целогодишно. ✅ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ е ГАРАНТИРАНО - Ако има проблеми с качеството и превозни увреждания могат да избират замяна или възстановяване,можете да се насладите на безусловно връщане и връщане на обслужване .Не се колебайте да се свържете с нас,ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Пазете козметика и други стоки от първа необходимост на обличане масичката в банята или на тоалетката с помощта на кутийки-организатор за съхранение на тоалетна масичка в банята.Използвайте този притежателя qtip за всичко-от памучни топки и тампони до козметични клинове, тампони за грим, соли за вана, бомби, за бани, по-малко сапуни и много други.Класически стил и декоративни капачки придават едно докосване на клас навсякъде, където те се използват.Моля, обърнете внимание : за по-добър достъп до qtip, ubber bands, скрепкам, штампам и т.н.* НАШАТА ДЕЛОТО НЕ МОЖЕ да БЪДЕ завинчена,САМО е ИНСТАЛИРАН на ВЪРХА.*.

Опции за продукта

Свързани продукти