.

.

Omabeta Притежателя на Памучен Диск с Капак, Козметичен Опаковка на Памучен Диск Прозрачен Грим Притежателя Памучни Тампони Организатор Кръгли Кутии За Съхранение с ?

Omabeta Притежателя на Памучен Диск с Капак, Козметичен Опаковка на Памучен Диск Прозрачен Грим Притежателя Памучни Тампони

BGN 48.64

Наличност
На склад

Пластмасов материал : Кутия памучен диск е изработена от висококачествена пластмаса, която е устойчива и трайна, и има дълъг срок на служба.Лесно се избърсват, когато това е необходимо, за да запази своя външен вид е като нов.Предотвратяване на прах и влага : Конструкцията на покрива опаковка памучни дискове може ефективно да предотврати прах и влага, защитава вашата елементи от щети и няма да бъде замърсен с прах и кал.Прозрачен и красив : Контейнер за козметични тампони с висока прозрачност и гладкост, а козметичните тампони са красиви на външен вид, практични и лесни за употреба.Многоцелеви : можете да поставите в кутия с по-малки елементи, като например спирала, молив за вежди, четка за грим, и т.н.; също може да се използва и като притежател на дръжки с копчета по средата за съхранение на други канцеларски материали.Широка гама от приложения : Кутия за съхранение може да се използват за съхранение на малки предмети, като например памучни дискове, хигиенни салфетки, памучни тампони, конец за зъби и т.н., за Да запазите маса организирани.Функция : 1. Пластмасов материал : Като висококачествен пластмасов материал, калъф за притежателя на памучен диск е издръжлив и траен в употреба, а и има дълъг срок на служба. 2. Предотвратяване на прах и влага : Конструкцията на покрива може ефективно да предотврати прах и влага, за да защити вашите предмети от повреда. 3. Прозрачен и красив : Висока прозрачност и гладкост, опаковка памучни дискове има красив външен вид, силна практичност и лесно за използване. 4. Многоцелеви : можете да поставите малки предмети, като спирала, молив за вежди, четка за грим и т.н., В кутия; тя може да се използва и като притежател на дръжки с копчета по средата за съхранение на други канцеларски материали. 5. Широка гама от приложения : Кутия за съхранение може да се използват за съхранение на малки предмети, като например памучни дискове, хигиенни салфетки, памучни тампони, конец за зъби и т.н., за Да запазите маса организирани.Спецификация : Тип елемент : Притежателя на памучен диск Тип : Кутия за съхранение на бижута Материал : Пластмаса Цвят на продукта : Прозрачен Тегло на продукта : прибл. 150 г / 5,3 унции Сфера на приложение : Подходящ е за съхранение на всички видове инструменти за грим, всички видове бижута и т.н., Списъка с пакети : 1 x Кутия за съхранение 1 x капак .

Опции за продукта

Item Type:
Cotton Pad Holder
Type:
Jewelry Storage Box
Material:
Plastic
Product Color:
Clear
Product Weight:
Approx. 150g / 5.3oz
Scope of Application:
Suitable for storing all kinds of makeup tools, all kinds of jewelry, etc
Package List:
1 x Storage Box :
1 x Cover  :

Свързани продукти