.

.

Гел-лак За Нокти Комплект с 48 W U V Light Starter Kit, 10 Цвята Гел-Лак Набор от Ноктите Лампа за Гел в Основата и Горно Покритие, Дизайн на Нокти, Декорации Блясък Лак За Нокти Р?

Гел-лак За Нокти Комплект с 48 W U V Light Starter Kit, 10 Цвята Гел-Лак Набор от Ноктите Лампа за Гел в Основата и Горно

BGN 28.79

Наличност
На склад

Накиснете ноктите си в подушечках за премахване на гел-лак с около 5 минути. (UV лампа за 2 минути, led лампа за 30-60 секунди)6.Сотрите и соскоблите най-горния слой. дълготраен ефект.Подпилите ноктите включително и на повърхността, за да се отървете от излишните масла.Използвайте портокал пръчка или тласкач за кожичките, за да премахнете омекотена гел.Насладете се на направи си САМ : Как комплект гел-лак за нокти с UV-led подсветка, можете да се насладите на ноктите у дома с този набор от гел-лак за нокти, за да завърши всичко В един набор!Всичко, което трябва, за да започнете да правите ноктите себе си!.Ако е необходимо нанесете малко олио за кожичките на ноктите. Почистете ноктите почистващ препарат за лак за нокти, за да премахнете остатъците.Как да запазите ТРАЙНОСТТА на : .Тънки слоеве наистина значат много за дълготраен ефект.Идеален за тези, които искат да направят най-добрият подарък за свети Валентин, рожден Ден, годишнина, Ден на майката, Коледа и всякакви други поводи. Подходяща лампата : UV/led лампа.Комплект гел-лакове за нокти : най-Популярните меки 10 цвята по 10 мл гел-лак за нокти(брилянтни цветове и плътни цветове), 48 Вата лампа за нокти, с гелевой стълбовете и горния слой,кристали за нокти, маникюр инструменти.Сушильщик нокти най-високата мощност 48 V, за да се излекува бързо всички видове лак за нокти гел led, низкопробного горния палто гел и поли набор разширяване на нокти с гел.Използвайте портокал пръчка или тласкач за кожичките, за да премахнете омекотена гел. (UV-лампа в продължение на 1 минута, led лампа за 30 секунди).Подпилите ноктите включително и на повърхността, за да се отървете от излишните масла.Не нанасяйте лак върху кожата или епидермиса;.КАК ДА ДЕИНСТАЛИРАТЕ : . Почистете ноктите почистващ препарат за лак за нокти, за да премахнете остатъците.Name : Гел-лак за нокти. (UV лампа за 2 минути, led лампа за 30-60 секунди). Сушилня за нокти 48 W : Лесен за използване.Независимо от това, останете независимо дали сте у дома, отидете на пътешествие по работа или на среща, за вас има нещо идеално.Нанесете основен слой - втвърдяване с помощта на led или UV-лампи.Осигурете необходимите инструменти за маникюр.Продължителност : Създаване на любимите си нийл - арт и демонстрируйте го повече от 21 дни!.Предварителна работа с ноктите;( опиливание и липсата на масло са най-важни).Основен слой, това е нормално за базов слой, за да се запази малко лепкава след втвърдяване;.Блестящ и дълготраен : здрав и държи около полумесец, ако се прилага правилно и лесно да се прилага дори и за начинаещи.Идеален подарък : Добър подарък за всеки мъж.Количество : 10 мл.Простото приложение : .Нанесете основен слой - втвърдяване с помощта на led или UV-лампи.Нанесете 1 - ва тънък слой лак - за лечение.

Опции за продукта

Свързани продукти