.

.

Гел-Подложка Лак За Нокти Комплект, 12 Популярните Цветя телесен цвят Оранжев Розов Неон Зелен Виолетов Блясък на Сребро, Злато Боядисана Гел-Лак За Нокти Комплект, ?

Гел-Подложка Лак За Нокти Комплект, 12 Популярните Цветя телесен цвят Оранжев Розов Неон Зелен Виолетов Блясък на Сребро,

BGN 22.39

Наличност
На склад

12 модни цветни гелевых лакове за нокти : идеален за тези обалденных вълнообразни линии и чудесно за добавяне на френските линии!Вградена тънка четка ви желае лек дизайн!. Мултифункционален 3-в-1 : Използвайте за рисуване гелевых лайнери, цветните гел-лакове или нокти DIY, за да нарисува цветя, пеперуди, листа и др.Просто се уверете, че сте протрете четка, или вие ще получите голяма капка.Екологично чист и здравословен : Този лак за нокти е изработена от 9 нетоксични съставки, които са безопасни и имат по-нисък мирис и не предизвикват увреждане на ноктите.Дълъг срок на експлоатация : При правилно използване на този висококачествен лак за нокти издържа повече от 3 седмици.Изисква гел върху основния слой и на най-горния слой и втвърдяване под ултравиолетова/led светлина сушилни за нокти.Топли съвети : използва се само за нокти.Избягвайте контакт с очите, устата и кожата.Ако това явление се случи, моля, незабавно ги изплакнете.Ако се почувствате зле, незабавно се консултирайте с лекар.Моля, също така да се съхранява на място, недостъпно за деца.Модерен 12 цвята Гел : 12 БР цветни художествени гел 8 мл/всеки+ красив подарък кутия. -лак за нокти с капацитет от 8 мл лесно се пренася и съхранява повече няма разливи на продукта и отпадъци!. -Вградена тънка четина е толкова тънка, че тя толкова държи на гел-лак и гел-лак, който го прави по-естествен при боядисване. -Дълъг маникюр повече от 21 дни. -Съставките на козметичен клас, без насилие, с ниско миризма. -Трябва да се лекува под led/UV-лампа за нокти. -Вие можете да използвате този гел-лак като базов цвят гел или да използвате тънка четка за създаване на различни модели, като например петна от пера, изпъстрен квадрати, дъга, цветя и др.

Опции за продукта

Свързани продукти