.

.

MIZHSE Mood Температура Color Changing Nail Polish Set, Halloween Glow in the Dark Gel Nail Polish Black Pink Green Blue Yellow Orange 8 Colors 7ml Soak Off Gel Polish Kit for маникюр Manicure САМ at Home (8pcs Color Changing & Night Glow Gel Polish)

MIZHSE Mood Температура Color Changing Nail Polish Set, Halloween Glow in the Dark Gel Nail Polish Black Pink Green Blue

BGN 13.59

Наличност
На склад

❀ ЧЕ МОЖЕТЕ да ПОЛУЧИТЕ : В това число 8 * 7 мл нежна гел-лак за нокти.Повече цветове, за да избирате. ❀ Невероятен ефект 2-В-1 : светят в тъмното и ефект от промени в температурата, ще платите само за един набор, но ще получите два опита за нокти-арт.Подходящ за бар, партита, празнуване на Хелоуин. ❀ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Светещи в тъмното гел - лак за нокти с продължителност не по-малко от 21 дни, за да спаси своя нийл-арт колоритен и блестящ.Този гел-лак за нокти е изработен от здрави, екологично чисти, нетоксични, едких съставки, които са лесни за използване. ❀ ТОПЛИ СЪВЕТИ : Промяна на цвета зависи не само от температурата на тялото, но и от температурата на околната среда.Продуктът съдържа достатъчно нажежен прах, за да направи светлинен ефект е по-очевиден, затова той ще бъде по-дебел от друг гел.Разклаща преди употреба, за да нажежен прах и цветен гел напълно смесени. ❀ ПРОДАЖБА SERIVCES : Ако имате някакви въпроси относно светящемся в тъмното гел-лаке, моля, не се колебайте да се обадите в центъра за обслужване на клиенти, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

Опции за продукта

Свързани продукти