.

.

Мастило за Татуировки Шейкър, Лак За нокти Шейкър, Пигмент Татуировка Мастило Електрически Шейкър Мешалка Лак За Нокти с UV Гел Миксер, черен(САЩ)

Мастило за Татуировки Шейкър, Лак За нокти Шейкър, Пигмент Татуировка Мастило Електрически Шейкър Мешалка Лак За Нокти

BGN 24.71

Наличност
На склад

Качеството на купето : Изработен е от висококачествена пластмаса стомана материал, безопасни, трайни и износостойкого.Спестяване на време : Умен индукционный старт, натиснете горната част на бъркалки с бутилка, за да започне работа, лесен и удобен за използване, което спестява време и усилия.Максимална стабилност : нескользящее база, стабилно и сигурно, когато машината работи.За постигане на най-добри резултати : скорост на въртене до 5200 об / мин, повышающая на ефективността на работа.Единни съвместимост : той може да работи непрекъснато в продължение на дълго време, и за равномерно разклащане на мастило, е необходимо само 10 секунди.Функция : 1. Изработен от висококачествена пластмасов стомана материал, безопасни, трайни и износостойкого. 2. Умен индукционный старт, натиснете горната част на бъркалки с бутилка, за да започне работа, лесен и удобен за използване, което спестява време и усилия. 3. Нескользящее база, стабилно и трайно, когато машината работи. 4. Чрез завъртане на скоростта до 5200 rpm, улучшающ на ефективността на работа. 5. Той може да работи непрекъснато в продължение на дълго време, и това отнема само 10 секунди, за да се разклаща равномерно мастило.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип продукт : Татуировка пигмент шейкър Материал : пластмаса стомана Цвят : черен Входно напрежение : 100-240 В Скорост на въртене : 5200 об / мин Употреба : 1. Включете мешалку и вилица и включете захранването. 2. Кликнете върху присоску в долната част на бъркалки за твърдо свържете мешалку и маса без разклащане. 3. Докоснете се флаконом с пигмента към горната част на бъркалки и кликнете върху него, за да започне работа.Списък с пакети : 1 x мешалка 1 x вилица Забележка : поради високата скорост на въртене от устата на бутилка с пигмента трябва да бъдат плътно затворени, преди да използвате този миксер, за да се избегне образуването на пигмент.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Pigment Shaker
Material:
Plastic Steel
Color:
Black
Input Voltage:
100-240V
Rotating Speed:
5200 rpm
Usage:
1. Connect the stirrer and the plug, and power on. :
2. Press the suction cup at the bottom of the stirrer to connect the stirrer and the table firmly without shaking. :
3. Touch the pigment bottle to the upper part of the stirrer and press it down to start working. :
Package List:
1 x Stirrer :
1 x Plug :
Note:
Due to the high rotating speed, the pigment bottle mouth must be tightly closed before using this mixer to avoid pigment plashing. :

Свързани продукти