.

.

FJXQCY Модерен Лампиона, Скандинавски led лампа за защита на Очите, Спалня и Хол Творчески Прост Дизайн Вертикална лампа (цвят : черен)

FJXQCY Модерен Лампиона, Скандинавски led лампа за защита на Очите, Спалня и Хол Творчески Прост Дизайн Вертикална лампа

BGN 71.92

Наличност
На склад

1. Модерен минималистичен под лампа, с елементи на съвременното изкуство, създаване на вдъхновяваща живота, обича ви и осветява живота. 2. Корпус лампи и притежателя на лампата може да се регулира.На фонарном стълб има две телескопични изравняващи височина, и главата на лампата може да се върти и се регулира, за да се улесни осветление различни ъгли и височини. 3. Удобен дизайн, интимна конструкция, окабеляване и преносим foot switch, операцията е по-удобно. 4. Лампион тъкан, лампа взема класически напред, тънък и мек, и има добър ефект на предаване на светлината. 5.Титуляр на лампата E27, подходящ за дневна крушки E27, безопасен и лесен за подмяна. (Този продукт не е източник на светлина).Мощност : 11 W (включително) -15 W (включително)Приложимо място : хол с трапезария и кабинет спалня Има ли източник на светлина за източник на светлина : не е източник на светлина Напрежение : 100~240 v (пълна)Материал на корпуса на лампата : alloy Shade основен материал : cloth Light тип на източника на светлина : ledномер източници на светлина : 1.

Опции за продукта

Свързани продукти