.

.

LED Светодиод за Wired, 50Pcs In-Line High-Brightness Light-Emitting Diode Wired for Signal Light for Indicator Light(White hair warm white light)

LED Светодиод за Wired, 50Pcs In-Line High-Brightness Light-Emitting Diode Wired for Signal Light for Indicator Light(White

BGN 78.08

Наличност
На склад

Мъниста led лампи са малки, ярки и цветни, лесни за инсталиране и използване, красиви и практични.Използването на чиста медна тел, различна проводимост, може да отговори на повечето от вашите нужди.С различни цветове по избор, могат да отговарят на различни сценарии на употреба, може да се използва за декорация и т.н. на Строг контрол за качество и гаранция за качество, висок коефициент на сигурност, може да се използва с мир на ум.Малки размери, лесни за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.Функция : 1. Използването на чиста медна тел, различна проводимост, може да отговори на повечето от вашите нужди.2. Мъниста led лампи са малки, ярки и цветни, лесни за инсталиране и използване, красиви и практични.3. С различни цветове по избор, могат да отговарят на различни сценарии на употреба, могат да се използват за декорация и т.н. 4. Малък размер, лесен за носене и съхраняване, удобен за ползване и с добро представяне.5. Строга проверка за качество и гаранция за качество, висок фактор на безопасност, можете да използвате спокойно.Параметри : Тип на продукта : Диоден проводматериал : PET Цел : Показател, отразяващ лампа Входно напрежение : 5-12 В Работен ток : 20 м Ъгъл на лъча : 30°Мощност : 0.06 WLED Диаметър на топчета, лампа : прибл. 5 мм / 0,2 инча Дължина : прибл. 20 см / 7.9 in Red тел до +, черен проводник до-Височина : прибл. 8.7 mm / 0.3 in Casing : прибл. 2.3 мм / 0,1 инча Обработка и tinning в единия край : прибл. 3 mm / 0,1 инча Дебелина : прибл. 1,2 мм / 0,05 инча Осъществяване Списък : 50x5 mm Диод Жични.

Опции за продукта

Item Type:
Diode Wired
Material:
PET
Purpose:
Indicator light, signal light
Input Voltage:
5-12V
Working Current:
20mA
Beam Angle:
30°
Power:
0.06W
LED Lamp Bead Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Lead Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Red wire to +, black wire to- :
Height:
Approx. 8.7mm / 0.3in
Casing:
Approx. 2.3mm / 0.1in
Peeling and Tinning at One End:
Approx. 3mm / 0.1in
Line thickness:
Approx. 1.2mm / 0.05in
Package List:
50 x 5mm Diode Wired :

Свързани продукти