.

.

Котка House Cat Bed 2019 Пет Bed Creative Пет Mat Cat Dog Bed Cat Cushion Pillow Bread Toast Mattress Brand New Киноложки (Цвят : B размер : 40x40cm)

Котка House Cat Bed 2019 Пет Bed Creative Пет Mat Cat Dog Bed Cat Cushion Pillow Bread Toast Mattress Brand New Киноложки

BGN 40.68

Наличност
На склад

Предимство котешки легла е, че място за почивка на котки е фиксирана, и выпавшую козината сравнително лесно да се почисти.Винаги е по-лесно почистване кошачью легло, да се изкачи по подвижна стълба в горната част на шкафа. ★Отличителни шик с вкус дизайн тостове изглежда като истински вкусен хляб.Много добре привличане на котки и кучета и други сладки зверушек, така че те да остават в тях. ★Материал на повърхността : кристален руно; Материал подплата : высокоэластичная гъба.Изработена от висококачествена тъкан, осигурява максимален комфорт и топлина за вашите космати приятели. ★Легло ще им позволи по-лесно да се отпуснете и да се отпуснете, а също така ще улесни намирането на удобно положение. ★Висококачествен мек материал, който вашето кученце удобно и щастлив.Осигурете безопасна и приятна обстановка за вашите любимци.Котешки пълнител трябва да бъде поставен в тихо, сухо и незабележимо място в стаята.Котешка легло е най-доброто, за да видите слънчева светлина, и не трябва да бъде на хладно и влажно място.Име на продукта : гнездо за домашни любимци.Категория : Гнездо за домашни любимци/Легло за домашни любимци /детска стая /Кученцето е разтегателен/ Котка възглавница легло куче легло /котка е Котка легло /Котка куче Bed Material : Crystal руно + sponge Size : 40x40cm , 60x60cmap Приложимо обект : Общи за котки и собакпродукты включват : 1 X Пет est1. Добре дошли в нашия магазин, ние винаги сме готови да ви предоставим качествени продукти.2. При нормални обстоятелства ние ще изпратим на стоки в рамките на 1-3 дни, срокът на доставка е до 15-20 дни, ако не можете да получите стоките в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.3. Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.4. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща _BOS_ ние ще ви отговорим, след като получим вашата електронна поща.Забележка : ☆Продава само гнездо за домашни любимци, с изключение на декоративни елементи.☆Всички наши продукти се приема в натура.Поради разлика в отразяването на заснемане и екрана, това е нормално за малка разлика в цвета.☆Поради различните измервателни инструменти и техники за измерване, размерът на данните е от 1 до 3 см грешка е нормално, моля, приемете, благодаря.☆Моля, проверете цвета и размера, преди да купите.☆Желая ви щастлив живот.Котките-лесно неувереност в себе си животни.Най-добре е да поставите кошачью легло сравнително близо до господаря си, така, че котката да може навреме да се получи от господаря комуникация и комфорт.

Опции за продукта

Свързани продукти