.

.

RRRYN Фитнес Оборудване За Отслабване, Упражнения у Дома Эспандеры Силови Тренировки Стречинг Спорт Фитнес Дръпна Въжето Flexbands11 бр./компл. Подходящи за Фитнес-Упражн?

RRRYN Фитнес Оборудване За Отслабване, Упражнения у Дома Эспандеры Силови Тренировки Стречинг Спорт Фитнес Дръпна Въжето

BGN 62.32

Наличност
На склад

*Ергономичен дизайн, безопасен и удобен за фитнес.Тренировка за мускулна сила и културизъм, остана в сила. *Тя ви позволява да изпълнявате упражнения навсякъде и по всяко време, за постигане на вашите фитнес цели, идеален за практикуване у дома, в офиса, фитнес зала, на открито или дори пътуване. *Можете да ги носите със себе си,тренирате бедрата, гърба, ръцете, раменете, натиснете и образуват идеална пухкава задника. *Лесен и бърз начин за формиране на тялото идеални за изгаряне на излишни калории. *Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване!.Здравейте, добре дошли в магазина ми, имам много стоки, винаги има и един подходящ за вас!Технически характеристики на : Material TPESize Black 30 lbs Red 20 lbs Blue 25 lbs Green 15lbs Yellow 10lbs Features : - high-performance метална кука, сигурен и стабилен, с добра носеща способност, с висококачествена дръжка от пяна, устойчива на плъзгане, впитывающая пот, лесен за почистване.- Този продукт е оборудван с ножным пръстен, един обтегач и чанта за съхранение, която може да изпълнява различни пози, упражнения и постигане на различни резултати упражнения - Използвайте еластична въже за тренировка на мускулите, така че мускулите винаги се намират в състояние на стрес и напрежение, отслабване,фитнес, фитнес, по-добър избор.- Създаване на чисто физическото отслабване и отърви се от затлъстяване.Промяна на мускулните линии, формирането на перфектно тяло.- Регулируема дърпане на въже в зависимост от вашите нужди, за да се намали или да се увеличи броят на пръчки.- Подходящи за всяко ниво на фитнес оборудване, така че може да се правят най-широката устойчивост тренировка у дома.Кръст Бод Пакетът включва : 5 × Съпротива bands2 × глезена strap2 × Grip1 x врати anchor1 x чанта, за да избегнете излишни проблеми между нас, моля, потвърдете, че продуктът е подходящ за вас при покупка.Ако не сте сигурни, моля, съобщете ми номер или да ми изпратите няколко снимки, благодаря ти!.

Опции за продукта

Свързани продукти