.

.

11 БР. Эспандеры За Тренировки Набиране - 6 Эспандеров За Тренировки 2 Основни Плъзгача 1 на Латекс, Еластични Ленти Тренировка Ръце Издърпайте Роп с Чанта Ръководств?

11 БР. Эспандеры За Тренировки Набиране - 6 Эспандеров За Тренировки 2 Основни Плъзгача 1 на Латекс, Еластични Ленти Тренировка

BGN 14.39

Наличност
На склад

【Един комплект за всички ваши тренировки】Набор от каучук съпротива идва с 5 различни нива на линии на съпротива, 1 латекс, ластик, 1 бандажом за свещеници, 1 тренировка с въже за ръце и 2 основни плъзгачи.Комбинация от ленти на повърхността осигурява различни видове тренировки у дома или във фитнеса.Комплекти тренировъчни ленти могат да бъдат интегрирани с всички видове спортове, включително йога, пилатес, силови тренировки и т.н. 【5 нива на Loop Resistance Bands & 1 Плячката band】JIURUN loop resistance Bands са изработени от 100% естествен латекс и включва 5 нива : Extra Light, Light, Medium, Heavy и Extra Heavy, така че да може постепенно да се увеличи интензивността на вашата тренировка.Эспандер за тренировка е изработен от отлични меки памучни и полиестерни разтегливи тъкани, така че не е нужно да се притеснявате за прекъсване или счупят.Loincloth средна здравина е подходящ за повечето хора. 【Латекс, еластични ленти и въже за тренировка на ръцете】Розова латексова лента средна интензивност е с дължина 59 см, ширина 5.9 инча.Изработен от 100% естествена латексного материал, той не е токсичен за човешкия организъм и е безвреден за кожата.Натяжной въже с дръжки, изработени от висококачествена гума и екологично чисти TPA, който притежава висока якост, добра здравина и устойчивост на износване.Удобен поролоновый захващане позволява лесно се тренират ръцете, раменете, гърдите, гърба и краката. 【Основната влак Слайдер】Основните плъзгачи са отлични за изграждане на сила на ядрото и АБ.Можете да го използвате за поддържане на баланс и стабилността на тялото.Основните плъзгачи упражнения имат двустранен дизайн.В зависимост от гладка (пластмасова) на повърхността и вспененной повърхността на плъзгача, можете да ги използвате в дърво, мокет, ламинате или керамични плочки за изгаряне на мазнини и тренировки на всички части на мускулите на тялото. 【Е подходящ за начинаещи и професионалисти】Нашия набор от тренировъчни ленти ще отговори на вашите различни нужди, независимо от това, дали сте начинаещ или професионалист.Можете да използвате всички видове упражнения, които са подходящи за вас, за да тренира ръцете, корема, седалището, бедрата, краката, натиснете.Идва с преносима чанта за носене, за да може лесно да ги носите със себе си, е подходяща за употреба на закрито и на открито с инструкциите на производителя.

Опции за продукта

Свързани продукти