.

.

Книга въже обработват сцепление Омабета, Силна Растяжимая книга въже обработват сцепление на Бицепса Съпротива за тренировка на бицепс и за професионални фитнес ?

Книга въже обработват сцепление Омабета, Силна Растяжимая книга въже обработват сцепление на Бицепса Съпротива за тренировка

BGN 27.19

Наличност
На склад

СИЛНА УСТОЙЧИВОСТ на РАЗТЯГАНЕ : Найлон въже изработени от влакна, PE и PA, силна структура и силна устойчивост на разтягане.ДЪЛЪГ СРОК на експлоатация : Изработен е от висококачествени материали, устойчива на износване и здрав, здрав и дълъг живот.ЗА ТРЕНИРОВКА на МУСКУЛИТЕ : Може да се използва за бицепс, трицепс, гърба, раменете, корема и т.н. Гаранция на ПРОДУКТА И на УСЛУГАТА : Ако имате някакви въпроси или предложения за тяговом въжето, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим навреме, и ние ще бъдем на ваше разположение по всяко време на време.ЗАЩИТА на РЪЦЕТЕ : да Не се повреди ръката по време на фитнес процес. 1. Изработен от висококачествени материали, устойчива на износване и здрав, здрав и дълъг живот.2. Чиста стомана обтегач, здрава и красива, не се разгражда лесно.3. Книга въже обработват найлон е направен от влакна, PE и PA, силна текстура и силно растяжимого съпротива.4. Да Не се повреди ръката по време на фитнес процес.5. Може да се използва за бицепс, трицепс, гърба, раменете, корема и т.н.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pull Rope
Materials:
Nylon Rope, Steel Buckle, Rubber and Plastic Head
Color:
Black
Gender:
Unisex
Diameter:
Approx. 2.8cm/1.10inch
Length:
Approx. 68cm/26.77inch
Package List:
1 x Pull Rope :

Свързани продукти