.

.

Черна Спортна Превръзка от неопрен За Мобилен Телефон, Универсален Държач За Телефон За Джогинг, Ръкав за Телефон за Тренировка, Калъф За Превръзки За Мобилен Теле?

Черна Спортна Превръзка от неопрен За Мобилен Телефон, Универсален Държач За Телефон За Джогинг, Ръкав за Телефон за Тренировка,

BGN 62.48

Наличност
На склад

【◆Лесно да се движат】 Преносима бягаща превръзка от неопрен за поставяне на мобилен телефон, слушалки, кредитни карти, пари, ключове и т.н. При движение, тренировка, тренировка.Това ще бъде идеалният спътник за всички дейности.Най-добрият избор за подарък за деня на бащите от дъщеря си съпруга, син на детето. 【◆Несвързани ръце】 Вътре превръзки има мини частици, за да се гарантира, че превръзка, за да не се плъзга по време на тренировка.Ако се занимавате с бягане, вдигане на тежести, крак туризъм,выгуливанием кучета, градинарство, посещение на увеселителен парк или всички други видове спорт и не искам да ви направи труда неща в тялото си, това може да ви спаси от необходимостта да се носят неща в джоба си и да запазите ръцете си свободни. 【◆Еквивалент на защитно покритие на мобилен телефон】Калъф за превръзки не ще компресирате и увреждане на вашите телефони, осигуряване на безопасността на вашия телефон.Лек и удобен за носене.Ультралегкий материал, меки и удобни, по-удобно и плътно в близост до ръката му. 【◆Осигурете си безопасност през нощта】Ръкав превръзки на телефона е с отразяваща повърхност, която може да излъчва светлина през нощта, така че да можете да тренирате по-здраво.Останете фокусирани върху постигането на техните цели, вместо да се притеснявате за това, че машините не ви видят в тъмното. 【◆Изискани предмети за професионалисти фитнес】Превръзка от неопрен за мобилен телефон е много подходящ за хора, които обичат да тичат, вдигане на тежести, да ходи на походи, разходки на кучето, или да излезем навън.Титуляр телефон ръце бягане на бягаща превръзки телефон голям за фитнес, тренировки с висока интензивност, екстремни упражнения, фитнес, йога, пеша или на активния отдих, като например бягане, колоездене, туризъм, риболов и др Спецификация : Тип елемент : Бягаща превръзка от неопрен Размер на притежателя Подходящ за обиколката на ръцете S 19-22 см/7.5-8.7 in M 23-26 см/8.7-10.2 in L 23-26 см/8.7-10.2 in Цвят : черен Осъществяване списък : 1 х бягаща превръзка на притежателя.

Опции за продукта

Item Type:
Running Arm Band Holder
Size Suitable for arm circumference :
S 19-22cm/7.5-8.7in  :
M 23-26cm/8.7-10.2in  :
L 23-26cm/8.7-10.2in :
Color:
Black 
Package List:
1 x Running Arm Band Holder :

Свързани продукти