.

.

Gua Sha Выскабливающий Масажен Инструмент, Латунная Выскабливающая Дъска SPA Body Board Scraping Therapy Tool Gua Sha Лицето Tool Инструменти за Мобилизация на Меките Тъкани и да се Намал?

Gua Sha Выскабливающий Масажен Инструмент, Латунная Выскабливающая Дъска SPA Body Board Scraping Therapy Tool Gua Sha

BGN 15.03

Наличност
На склад

Безопасно използване за масаж може да ви помогне да открие акупунктурните точки, драгировать меридиани.Тя може разширяване на капилярите, увеличаване на секретирование жлеза пот, подобряване на кръвообращението и намаляване на физическата болка, често выскабливая, може да изиграе, за да се коригира газ, нулиране на умора, повишаване на имунитета.Топло забележка : След премахване на използваната от вас част на тялото се появяват малки червени петна, наречени "пясък", които обикновено изчезват в рамките на 2-3 дни.Моля, не се притеснявайте.За да ви осигури комфорт, можете да го използвате с масажен крем или соскабливающим масло при соскабливании 1-2 пъти в седмицата.Придържайте се към него и той със сигурност ще ви донесе неочаквани резултати!.Качествени неща : Приема качествен месинг материал, гладък край, няма да има вреда за кожата, стабилен и издръжлив за използване.Междувременно, ултра-гладка повърхност точност смилане няма да навреди на кожата, осигурявайки ви най-добра масаж.Той може по-добре да ускори притока на кръв в тялото си, в сравнение с други нефритовыми инструменти на Гуа Ша.Ергономичен дизайн : Отговаря на эргономичному дизайн, съответства на извивката на човешката ръка, лесно се държи и работи.Когато го използвате, гладки ръбове и помагат за увеличаване на кръвообращението и микроциркулацията в меките тъкани, повишават жизнения тонус на кожата; добре ляга в ръката, за да работят на по-малки или по-големи участъци, попада в уединени места.Лесна за носене и управление.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип изделия : Скребковая дъска Материал : месинг Размер : Approx. 4.7 x 9cm / 1.9 x 3.5 in .we-text table td.we-text table th,;.we-текст, таблица, Списък на пакета : 1 х Забележка : 1. Не взимайте студен душ в продължение на 30 минути след премахване. 2. След премахване на най-добре е да се пие чаша гореща вода и се отпуснете за 15-20 минути. 3. Винаги нанасяйте някои етерични масла или соскабливающее масло на соскобленную област преди соскабливанием. 4. Обърнете внимание на вътрешната топлина при соскабливании, особено през зимата. 5. При соскабливании през лятото избягвайте взривяването на вентилатора директно там, където трябва да се соскоблен. 6. Выскобленная част не е възстановена и не е годна за премахване на същото място.Отново да се изважда, се изисква от 3 до 6 дни. 7. Скребковая дъска трябва да бъде под ъгъл 60 или 90 градуса до човешкото тяло.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Scraping Board
Material:
Brass
Size:
Approx. 4.7 x 9cm / 1.9 x 3.5in
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Scraping Board :
Note:
1. Do not take a cold shower within 30 minutes after scraping. :
2. After scraping, it is best to drink a cup of hot water and rest for 15-20 minutes. :
3. Always apply certain essential oils or scraping oil to the scraped area before scraping. :
4. Pay attention to internal heat when scraping, especially in winter. :
5. When scraping in the summer, avoid blowing the fan directly to where it needs to be scraped. :
6. The scraped part has not recovered and is not suitable for scraping in the original place. It takes 3 to 6 days to scrape again. :
7. The scraping board must be at an angle of 60 or 90 degrees to the human body. :

Свързани продукти