.

.

AWSAD Детска Защитна мрежа Стълбищни Парапети Защитна мрежа Открит Балкон Дворна Ограда Защитна Мрежа за Катерушки, Люлки Найлон въже Цвят : 8 см окото, размер : 2x6m(6.6x19.

AWSAD Детска Защитна мрежа Стълбищни Парапети Защитна мрежа Открит Балкон Дворна Ограда Защитна Мрежа за Катерушки, Люлки

BGN 57.60

Наличност
На склад

★ Дебело въже 6мм, диаметър на окото е 15 см, 10см, 8см. Ако желаните цветове и размери тук, можете да се свържете с нас по електронната поща. ★ Детска предпазна мрежа: Цветни плетени въжета, използвайте този продукт като ограда, за по-лесно се разделят на части и да се предотврати проникването на други в стаята си.Той може да се използва за изолация на конфликт на домашни любимци. ★ Защитна мрежа за стълби : използва се за стълбища, тераси, парапети, външни стени и т.н., като Ефективно се предотвратява риск от падане на децата, когато те са близо до разлика, а също играят хубава роля. ★ Надеждно качество : изработен е от дебела нейлонового окото на материала, безопасно и дишаща, силно носеща способност и устойчивост на разкъсване.Всички сезони и водоустойчив, е много подходящ за вътрешна и външна употреба. ★Сигурност : Моля, редовно проверявайте мрежа за наличие на потенциални заплахи за сигурността, поради различни външни фактори или човешки фактори за своевременно защита на децата.Нашата защитна мрежа изработени от здрав материал, екологично чист и действително нетоксичен.Просто инсталирайте ги на балкони, стълбища, прозорци, коридори, люлка и перилах, за да се изгради за тях безопасен игралната къщичка!﹣ Име на продукта : Найлон веревочная защитна мрежа﹣ Размер на защитната мрежа : на разположение в различни размери (регулируеми)﹣ Материал на защитната мрежа : найлонов жило на плетени въжета﹣ Защитна въже : дебелина около 6 мм﹣ на Разстояние защитна мрежа : 15 см, 10 см, 8 см﹣ Сценарии за употреба мрежа : на открито и на закрито, могат да се използват навсякъде - Защита на децата, като се избягва играчки и обувки от падане.﹣ Сверхпрочная найлон е здрав и му е лесно да извадя децата си.﹣ Това висококачествено защитно копие.За разлика от други огради от чупливи материали, неговата мрежа е изработена от по-тежка материя, която е устойчивост на разтягане и разкъсване.﹣ Лесен за почистване и лесно да се съхраняват.Окото може да се пере и да се прибират.﹣ Странични и долни части могат да се връщам назад до произволна дължина.Моля, не настройте защитната решетка.забележки : ﹣ Моля, редовно проверявайте мрежа, за да се предотвратят аварии.﹣ Пропуснете въже през отвора вкара плат, за да заключите парапет.﹣ Преди употреба на пластмасов фиксатор или на колан е задължително, за да затегнете гусеничную окото.◆Напомняне : 1. Ако защитната мрежа е повредена по време на транспортирането, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще решим за вас време.2. Описание размер : Декоративна мрежа се измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, обърнете се към самия продукт.3. Описание на изображението : Защитна мрежа може да има малка хроматическую аберрацию от светлина, зрителен ъгъл, дисплея и други проблеми.Моля те, прости ми.

Опции за продукта

Свързани продукти