.

.

Sand & Sky Тасмания Spring Water Wonder Body Bomb Лосион за тяло. Хидратиращ крем с хиалуронова киселина. Лосион за тяло след слънчеви бани за суха кожа. Лека и хидратираща грижа за к?

Sand & Sky Тасмания Spring Water Wonder Body Bomb Лосион за тяло. Хидратиращ крем с хиалуронова киселина. Лосион за тяло

BGN 33.52

Наличност
На склад

ВАШИЯТ ГРИЖИ ЗА ТЯЛОТО САМО ЧЕ е ПОЛУЧИЛ UPDATE : след серум Splash и крем Hydration Boost компанията Sand & Sky представи грижа за кожата на лицето, за тялото си.Тасмания Spring Water Wonder Body Лосион е лек, супер хидратиращ и бързо впитывающийся хидратиращ крем за сияние от върха до петите и си по-добре на кожата.ХИДРАТИРАЩ ГЕРОЙ : наситен три вида хиалуронова киселина – гидратором на светия Граал – на този лосион се абсорбира в кожата в продължение на няколко секунди и поддържа я хидратирана в продължение на целия ден.Той забавя, захранване и изпълва дори най-груби сухи петна.СЪДЪРЖА УНИКАЛНИ СЪСТАВКИ : Родом от Тасмания, островен щат на Австралия, известен със своите непокътнати гори и езера, чиста изворна вода е в основата на този подмладяващ чудо.Намираща се дълбоко в езерото, в далечното национален парк, тази богата на минерали вода, съживява и балансира кожата с първата капка.ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА : Вие трябва да използвате този продукт, ако кожата ви е суха и обезводнена.Или, ако кожата ви изглежда скучна и уморен.Не-мазни, не-лепкава формула е идеална за даване на целия организъм сияние и подмладяване.Той е подходящ за суха, нормална, комбинирана, чувствителна и стареене на кожата.За разлика от някои козметични марки, Sand & Sky се придържа към политика на нулева мръсотия.Направен в Австралия с помощта на природни, устойчиви и органични съставки, нашият лосион за тяло не съдържа жестокост, парабени и е 100% вегетариански.

Опции за продукта

Свързани продукти