.

.

1 БР. Естествени Пухкави Маши за Коса Клип Гъба Корен на Косата Пухкава Клип Бретон За оформяне на Косата на Ролки Фиби За Коса-Аксесоари За Коса Валяк набор от голем

1 БР. Естествени Пухкави Маши за Коса Клип Гъба Корен на Косата Пухкава Клип Бретон За оформяне на Косата на Ролки Фиби

BGN 12.99

Наличност
На склад

Можете да получите по-добри плажни вълни на косата си с помощта на тези маши за коса.Те са лесни за употреба и са изработени от устойчив материал.Тези маши за коса са изработени от здрава стомана и може да издържи на всички ваши нужди за стайлинг.Те осигуряват силна фиксация и създават перфектни вълни, преди да тръгват на нощ в града.Ще Получите един вид, който искате, с тези маши бретон, които са изработени от качествени материали и са трайни.С помощта на тези маши за коса на бретон може да даде този вид, който искате.Спецификация : Единични Къдрици Клип размер : 80 * 23 * 10 мм/3.15*0.91*0.39"включително и дължина на клип : 95 мм/3,74"Цвят : оранжево/розово червено/светло синьо / розовыйматериал : Губкатип : кърлинг клипапримечание : 1. Моля, позволете 1-3 см различно от ръчно измерване.2. Поради различния дисплея и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Single Curls Clip size:
80 * 23 * 10mm/3.15*0.91*0.39
Including clip length:
95mm/3.74
Color:
Orange/Rose Red/Light Blue/Pink
Material:
sponge
Type:
curling clip
Please note:
1. Please allow 1-3cm differs due to manual measurement. :
2. Due to the different display and different light,the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти