.

.

100 Бр. Пръти за Химическата на Вълна Коса Нескользящие Маши за коса Пластмасови Студени Вълни, Пръти, използвани За Химична Вълна с Еластична гумена лента Къса Пръч?

100 Бр. Пръти за Химическата на Вълна Коса Нескользящие Маши за коса Пластмасови Студени Вълни, Пръти, използвани За Химична

BGN 9.99

Наличност
На склад

Достатъчно е пакет съдържа 100 броя пръти за химическа вълна на косата в червен цвят, са достатъчно на брой за ежедневна употреба, можете също така да споделяте тези пръчки за химическа вълна със семейството си и приятели.Подходящ размер : дължина-пръти за химическата на вълна коса е около 6 см/ 2,36 инча и диаметър-0.5 см/ 0,2 инча. Дъвка : нескользящие вълнообразни пръти, оборудвани с гумени ленти, за да пръти за химическа вълна на косата не пада, което също помага да се фиксира косата, създавайки различни красиви къдрици.Лек и здрав : тези кратки маши за коса са изработени от качествена пластмаса, която може да се прилага много пъти и е здрава за дълго време на употреба, пръти, използвани за химична на вълна коса и леки, така че вие няма да усетите натиск, когато ще ги използвате.Лесен за работа : тези маши за коса са удобни за използване, просто трябва да се разделят на малък участък наполовина мокра или суха коса, след това завийте косата около пръчката и да ги гумена лента, можете да получите красива и красива къдрене (на апарат) в продължение на няколко часа.Разработени подаръци : Този набор от нескользящих ролки за коса може да служи за сладък подарък за вашата сестра, майка, дъщеря, приятелка, съпруга и своите приятелки, които обичат къдрава коса, или можете просто да ги поканят да дойде, да направи завивку заедно.Безопасен и практичен инструмент за оформяне на косата : Тези пластмасови пръти за химическа вълна, подходящи за битови и салонного се използва, независимо от това, дали сте начинаещ в стайлинг на коса или професионален фризьор, тези маши за коса са удобен инструмент за вас.Технически характеристики : Материали : пластмаса Дължина : прибл. 6 см/ 2,36 инча Диаметър : прибл. 0.5 см/ 0,2 инча кръст Бод Пакетът включва : 100 х пръти маша за коса.

Опции за продукта

Свързани продукти