.

.

60g стомана Подхранваща Маска за коса, Дълбоко Климатик Хидратиращо лечение За Косата Ремонт Изтощена Коса Климатик Грижа за косата(60g стомана)

60g стомана Подхранваща Маска за коса, Дълбоко Климатик Хидратиращо лечение За Косата Ремонт Изтощена Коса Климатик Грижа

BGN 8.55

Наличност
На склад

Освежаващ и маслен контрол, който подобрява сърбеж, хидратиращ и подхранващ, стягащ косата и предотвратяване на тяхната крехкост.Укрепва еластичността на косата, стимулират растежа на здрави здрави коса.Бутилированный и леки, лесно преносими, можете да го използвате по време на пътуване.Вместо да се докоснат до кожата на главата, масажирайте косата с върховете на пръстите си, за да им помогне по-бързо да абсорбира хранителните вещества.Препоръчва се за масаж в продължение на 2-5 минути.Функция : 1. Освежаващ и маслен контрол, подобряване на сърбеж, хидратация и хранене, укрепване на косата и предотвратяване на разкъсване на косата. 2. Мека текстура, липса на увреждане на корените на косата, липса на дразнене на кожата на главата, е безопасна за употреба. 3. Подсилва еластичността на косата, насърчаване на растежа на здрави силна коса. 4. Бутылочный и лек, лесен за пренасяне, вие можете да го използвате по време на пътуване.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип продукт : Балсам за коса нето Съдържание : 60 г Осъществяване списък : 1 х Балсам за коса.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Conditioner
Net Content:
60g
Package List:
1 x Hair Conditioner :

Свързани продукти