.

.

CIAOMEME Голям Кошарката (79x63x26 инча), Детска Игрална Къща, Детски кошари за Бебета и малки деца, Игрални Ярды с Топки, Детски Център за спорт на закрито и на открито, Детс?

CIAOMEME Голям Кошарката (79x63x26 инча), Детска Игрална Къща, Детски кошари за Бебета и малки деца, Игрални Ярды с Топки,

BGN 95.99

Наличност
На склад

【ГОЛЯМА надуваема】Достатъчно място за децата, да играят със своите играчки приятели или домашни любимци.Размер - 79х63х26 инча.Също е добър избор за интерактивни дейности между родители и деца.Продуктът се предлага с 50 океанскими топки, 4 обработчиками и 1 чанта за съхранение.Вашето малко дете ще бъде във възторг от новия игра на двора. 【Е ДИШАЩА И ЛЕСНА ЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ】Видима дишаща мрежа предлага удобно и безопасно място за децата да играят, тъй като те могат да видят родителите си от всички страни, което позволява на родителите да се грижат за тях.Взаимодействие между родители и деца също ще бъде възможно по всяко време — дори и ако те са заети с домакинската работа.Височина на оградата проектирана умишлено, като оградата подходящо за деца. 【ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ И РАЗБИВАНЕ на】Направен от силна мрежа от тъкани, ограда, много е лесно да се почисти.Монтаж също е много проста — той има модернизированную быстроразъемную дизайна, така и по време на монтаж не изисква никакви инструменти.Просто с помощта на ръководството за експлоатация може да завърши сглобяването на 10 минути. 【БЕЗОПАСЕН И нескользящий дизайн】Ние приемаме много надежден материал за тази детска игра огради-използва се износоустойчива оксфордския материал и удебелена стоманена тръба, за да се гарантира неговата здравина и сигурност за децата си.В долната част на панела са нескользящие нещастници, които ще бъдат здраво присасываться към пода.По този начин, кошарката е трудно да се движат. 【ПОДАРЪК ЗА РАСТЕЖА на БЕБЕТО】 Идеален избор като подарък.Кошарката е подходяща за деца, които се учат да пълзи и да ходи.Детски площадки може да се превърне в отличен помощник не само за растежа и развитието на способностите на децата, но и за родителите, които са заети и трябва да се занимават с други неща, да се грижат за децата си.Препоръчва се за деца на възраст от 6 до 24 месеца.Ние предлагаме денонощно обслужване на клиенти.Свържете се с нас по всяко време, ако имате някакви проблеми.Специално разработен за заети родители, този Голям кошарката предоставя място за вашето дете, за да играете, когато трябва да се направи някаква работа в къщи или в двора, а като детегледачка или вашият съпруг/съпруга, не могат винаги да бъдат до детето си, правят всичко под ръка.Осигуряване на сигурна и щастлива детска площадка за вашите деца, тя също може да подобри способността си да бъдат самотни и да им помогне да не разчитат изцяло на техните родители.Децата ще се научат да се забавляват сами.И вие винаги можете да отида там, да играят заедно и споделяне на качествено време с децата си.Кошарката x 1. Работещи x 4. Океанските топки x 50. Кошница чиста x 1. Чанта за съхранение на x с 1.

Опции за продукта

Свързани продукти