.

.

Бягаща Количка изглаждат време на Щит, Детски Дъждобран, Универсален Размер Подслон от Вятъра Сняг Доказателство за Вода Прозрачен Въздух за Дишане Щит (розов)

Бягаща Количка изглаждат време на Щит, Детски Дъждобран, Универсален Размер Подслон от Вятъра Сняг Доказателство за Вода

BGN 14.30

Наличност
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Можете да върнете този продукт по някаква причина : без заплащане на доставка.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Изпрати го!Материал : Изработен е от плат Оксфорд+ЕВА,трайни материали, използвани за защита на децата от дъжд, сняг, вятър и студ.Универсален по всяко време на годината : дъждобран за детска количка ветрозащитный, водоустойчив слънцезащитен, топъл, осигуряващ пълна защита на детето, универсален по всяко време на годината.Размер : около 84*46*48*86*30*40/33.07*18.11*18.90*33.86*11.81*15.75 инча(долна дължина*горна ширина*долната ширина*дължина на наклона*дължина от дъното до прозрачни прозорци*височина връх).Дишаща окото дизайн : Има мобилни дишаща мрежа и от двете страни, за да се осигури вентилация и приток на въздух, избави детето от чувството на застоял въздух след дълго места и да даде на бебето по-комфортно усещане.U-образен дизайн на крилото на вратата : U-образен дизайн на крилото на вратата отпред, която може да се завърта нагоре като цяло, двойна конструкция с цип, удобна за бебета, за да влезе и да излезе.Описание : 1. Материал : Изработен е от плат Оксфорд+ЕВА, без мирис, сигурно, осигурява по-здравословна среда за децата и е трайна.2. Универсален по всяко време на годината : Дъждобран за детска количка ветрозащитный, водоустойчив слънцезащитен, топъл, осигуряващ пълна защита на детето, универсален по всяко време на годината.3. Прозрачни прозорци : В предната част и на двете страни хитрец колички има прозрачни прозорци, които дават на детето широка линия на преглед, и на родителите удобно да се грижи за бебето в колата.4. Дишащ мрежест дизайн : има мобилни дишаща мрежа и от двете страни, за да се осигури вентилация и приток на въздух, избави детето от чувството на застоял въздух след дълго места и да даде на бебето по-комфортно преживяване.5. U-образен дизайн на крилото на вратата : U-образен дизайн на отвора на вратата на предната, която може да се завърти нагоре като цяло, двойна конструкция с цип,удобна за бебета, за да влезе и да излезе.6. Приложимостта на : Универсален, този измамник е подходящ за повечето бебешки колички.Технически характеристики на : Име на продукта : Количка дождевикцвет : розово-сиво Материал : Плат Оксфорд+EVASize : Около 84*46*48*86*30*40/33.07*18.11*18.90*33.86*11.81*15.75 инча(долна дължина*горна ширина*долната ширина*дължина на наклона*дължина от дъното до прозрачен прозорец*височина връх)кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. * Количка дождевик1 бр. * Чанта за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти