.

.

Rolevin - Сидячая вана за Седалката на тоалетната чиния, Седящи вани за хемороиди, за Пречистване на Йони, След раждането Леген, Накисване перинеума, Комплект парен сед?

Rolevin - Сидячая вана за Седалката на тоалетната чиния, Седящи вани за хемороиди, за Пречистване на Йони, След раждането

BGN 28.79

Наличност
На склад

【ВИДИМА И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА СИДЯЧАЯ ВАНА】се Вижда сидячая вана, изработени от PET - екологично чист материал.Той е устойчив на висока температура, не е специфична миризма и няма да навреди на човешкия организъм. (Забележка : поради транспортиране на големи разстояния сидячая вана може да предизвика триене и ожулвания, но това няма да повлияе на използването.). 【Дълбоко дизайн И голям капацитет за】Обемът течност заседнал баня достига до 2200 мл. Дълбоки конструкция (5,7 инча височина) позволява на бедрата по-добре да се накисва. 【Удължен И ЕЛЕГАНТЕН КРАЙ】Сидячая вана закрепени към ръба на тоалетната чиния и е подходящ за повечето тоалетни.Край на заседналия вани за седалката на тоалетната чиния гладка, а разширените дизайн позволява удобно да се седи. 【ДУПКА на АНТИПРЕЛИВАНЕ & ЛЕКО, ЗА ДА се отцеди】Няма нужда потревожиться за вода переполняя земята, защото дупка на анти преливане на ваната заседание.Освен това, на заседналия вана има три копчета, ще можете по-лесно да се запази дръжката за източване на водата. 【ДИЗАЙН ПОДВЕСНОГО дупки И удобно СЪХРАНЕНИЕ на】На заседналия вана има подвесное дупка, можете да го закачите на куката върху стената, за да спестите място.ПРЕДИМСТВА НА НАШАТА ЗАСЕДНАЛ БАНИ 1. Изработени от PET екологично чист материал, с висока устойчивост на топлина, без специфичен мирис и не е лесно да се е деформирал. 2. Дълбоки конструкция за по-добро накисване. 3. Разширено край на заседналия вани за седалката на тоалетната чиния, елегантен и удобен. 4. Подходящ за повечето форми на тоалетни. 5. Конструкция дупки Антипреливане, за предотвратяване на вода от препълвайте земята.Освен това, лесно можете да се оттича водата през отвора за защита от преливане, държейки се за ръкохватката. 6. Конструкция подвесного дупки за лесно съхранение.Можете да окачите на половината тяло баня на кука на стената, за да спестите място.ПОДХОДЯЩ ЗА МЪЖЕ/ЖЕНИ може да се използва за лечение на хемороиди след раждането грижа, вагинално почистване, накисване перинеума и масаж на простатата и т.н.ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Материал : PET Капацитет : 2200 мл Размер : 5.94 in*15.55 in*5.11 in(40.5 cm*39.5 cm*13cm) Цвят : розово/синьо СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ се дължи На дълги разстояния на транспортиране на сидячая вана може да предизвика триене и ожулвания, но това няма да повлияе на използването.Ако продуктът е напукан или повреден след получаване на продукта, моля, свържете се с нас и ние можем да го изпратите повторно или да върне парите.

Опции за продукта

Свързани продукти