.

.

Мокра Суха Чанта, Водоустойчив Сладко Чанта за Съхранение на Памперси за Деца за Пътуване на открито за бански костюми(цвят на котка)

Мокра Суха Чанта, Водоустойчив Сладко Чанта за Съхранение на Памперси за Деца за Пътуване на открито за бански костюми(цвят

BGN 48.32

Наличност
На склад

Наистина страхотна чанта за съхранение, която позволява поставяне на мокри и сухи продукти в една чанта, удобен и практичен.Приема висококачествена тъкан, сигурна и екологично чиста, мека и приятна за кожата, лесно моющуюся, солидна за използване.Cartoony модел на дамска чанта, ярък и красив цвят, като цяло изглежда изящно и сладко бебе ще го харесат.Защелкните каишка на бутона, отворете бутона, лесно можете да го закачите на количка, подходящ за използване на открито.Двойна чанта подгузника бебе цип, една чанта с цип за по-чиста пелена, и друга чанта с цип за мокри пелени на бебето.Функция : 1. Двойна чанта подгузника бебе цип, една чанта с цип за по-чиста пелена, и друга чанта с цип за мокри пелени на бебето.2. Защелкните каишка бутони, отваряне на бутона, лесно можете да го закачите на количка, идеална за употреба на открито.3. Наистина страхотна чанта за съхранение, която позволява поставяне на мокри и сухи продукти в една чанта, удобен и практичен.4. Приема висококачествена тъкан, сигурна и екологично чиста, мека и приятна за кожата, лесен за почистване, за трайна употреба.5. Cartoony модел на дамска чанта, ярък и красив цвят, като цяло изглежда изящно и сладък, детето ще хареса.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Чанта за съхранение на подгузниковматериал : кърпа с принтом, водоустойчива мембрана от TPU размери на продукта : прибл. 35x30 см / 13, 8x11, 8 Неприменимые хора : Обща Предпоставка списък : 1 х чанта за съхранение Забележка : 1. Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.3. Моля, обърнете внимание, че ако го използвате за мокри дрехи, ще трябва да стиснете вода, преди да я поставите в чанта.Не поставяйте в чантата си много мокри предмети.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Diaper Storage Bag
Material:
Printed cloth, TPU waterproof membrane
Product Size:
Approx. 35 x 30cm / 13.8 x 11.8in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Storage Bag :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag. :

Свързани продукти