.

.

VICASKY 2 елемента Багажното Каишка Камион Вратовръзка Надолу Закрепване Колани Програма Привличам Каишка с Быстросъемной Ключалка за Багажник на Покрива на Автомоб?

VICASKY 2 елемента Багажното Каишка Камион Вратовръзка Надолу Закрепване Колани Програма Привличам Каишка с Быстросъемной

BGN 10.27

Наличност
На склад

Багаж колани екологично чист колан за закрепване на околната среда може да предостави ограничен транспортен капацитет 330 паунда. 0. 98 инча и 98. 4 инча дължина.Можете да регулирате дължината; Метална кулачковая обтегач от с сплав, малки шипа в кембуке може да вземе каишката е много здраво, ако вие сте на правилното проденете каишка.Товарни стяжные колани Quick release, тези мини меки панти са лесни за употреба, създаване на примката с всеки етаж под.бързо включване/ изключване на метални кулачковой катарами за лесно закрепване на товари.Храповые колани с надеждна закопчалка на ключалката, са лесни за използване.Независимо от това, вие пътувате или да се преместят, това е задължително условие за опаковане на нещата.Багажник на покрива завържете колани, за да държа ума си в покой и по време на пътуване и да се предотврати повреда на вашия товар/ багаж/ весельной на борда/ за лодки/ каяк/ surfboards/ кану-каяк.Характеристики Цвят : черен Материал : цинк, сплави и найлон Размер : 250x2. 5x0. 1 см кръст Бод Пакет, включително 2 x закрепване на колан.

Опции за продукта

Свързани продукти