.

.

Albedel 4 бр 2 мл/2,5 мл (CC ) Пластмасова Спринцовка за Еднократна употреба Индивидуален Фланец Обръч Без Игла с Измерване за Научен Хранене на Домашни любимци Лаборатори?

Albedel 4 бр 2 мл/2,5 мл (CC ) Пластмасова Спринцовка за Еднократна употреба Индивидуален Фланец Обръч Без Игла с Измерване

BGN 27.12

Наличност
На склад

Тези пластмасови спринцовки може да се използва широко в научните лаборатории за хранене на домашни любимци, поливане и дозиране.Изработен е от висококачествена пластмаса, за да се осигури високо качество на Syring.ЛИПСАТА на замърсяване : те загерметизированы индивидуално на едно Syring, липсата на замърсяване, липса на замърсяване.ЗАБЕЛЕЖКА : Тези пръстени се използват само за промишлени цели, и игла в комплекта не са включени.Albedel 4 pcs 2 ML/2.5 ML (CC ) пластмасови спринцовка устранимый индивидуален загерметизированный обръч без игла с измерване за научни хранене лаборатории милички налива се разпространява Описание : 1)Тези пластичните спринцовки са успели да се използва широко като научни лаборатории хранене на домашни любимци налива се разпространява чрез измерване 2) Изработен от высокомарочной пластмаси за да се уверим высокомарочного Syring 3) ЛИПСАТА на замърсяване : те загерметизированы индивидуално в едно Syring, липсата на замърсяване, липса на замърсяване 4) Скала за измерване на Сиринге е ясно и полезно за вашата работа 5) ЗАБЕЛЕЖКА : Тези сиринги се използват само за промишлени цели, и никаква игла не са включени Характеристики : 1. Тегло : 0.003 кг 2. Размери : 1 см х 8 см 3. Материал : пластмаса Пакетът включва : 4 x Syrings.

Опции за продукта

Свързани продукти