.

.

SHANG-JUN Tattoo Machine Rotary Cartridge Tattoo Gun Tattoo Machine Professional Japan Motor with Adjustable Tattoo Grip Tattoo Supply Drop Shipping Supplies and Tattoo Equipment (Color : Blue)

SHANG-JUN Tattoo Machine Rotary Cartridge Tattoo Gun Tattoo Machine Professional Japan Motor with Adjustable Tattoo Grip

BGN 104.52

Наличност
На склад

1.Регулируемо напрежение на тока : Пистолет татуировки може да се регулира напрежението на тока е необходимо, за да се контролира интензивността и честотата, цвят-бързо, и по-малко увреждане на кожата. 2.Эмулируя сцепление и усещането за истинска химикалки, тази машина татуировки дава художник татуировка е по-удобен и прецизен опит. 3.Определен с мотор Япония и първоначално подшипником Япония,придобита с висока скорост, висока ефективност, силна власт, супер устойчива,доста тих - безшумен, доста лек, за да се овладеят. 4.Безшумен и бърз, за да се боя, който може да хвърли напрежение и болка на клиента емоционални и да се позволи работа на татуировки работи бързо и удобно;. 5.Машина за татуировки е съвместима с всички видове игли на патрона.Материал : Самолетен алуминиева сплав с ЦПУ Тип на двигателя : Япония motor Speed : 12000 Rpm Operating voltage : 7-12 VWeight : 164g Диаметър : 19mm Height : 125mm Color : син,лилав,черен,оранжев,розов, червен,Silvery The част на рамката на татуировка-машини могат да бъдат отделени от дръжката.Интерфейс RCA, най-добрата электропроводностьупаковочный списък : 1*tatoo gun1*код.

Опции за продукта

Свързани продукти