.

.

Масичка за Багажник на Притежателя на Списание Стоманени Шкафове За Съхранение на Документи, Стъпаловиден Дизайн на Листовки Организаторите Стелажи с 3 Джобове, з?

Масичка за Багажник на Притежателя на Списание Стоманени Шкафове За Съхранение на Документи, Стъпаловиден Дизайн на Листовки

BGN 21.92

Наличност
На склад

❤️ Здрав метален багажник за списания : Изработен е от здрава метална стомана, с висока якост, добра устойчивост, не е лесно ръжда, може да се използва в продължение на дълго време.Покритие с прахово покритие помага да се противопоставят на сколам и надраскване. ❤️ Максимална експозиция : атрактивен дизайн в лестничном стил, лесно гледан и лесен за четене от хора.Той има 4 доста големи рафтове, за да се до пусне около 3 ръководства формат А4.Джоб размери : 60 см х 23 см (дължина х широчина). ❤️ Лекота на монтаж : Чрез подробни инструкции и ясни компонентите му е лесно да се събере.Ако някакви счупени или липсващи детайли, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем едно добро решение. ❤️ Много случаи на Приложение : Подходящ е за чакални, зали, библиотеки, дневната, офиса, един магазин, изложбени зали, изложби, приемни и т.н., Също така е подходящ за лоби на хотела или общности. ❤️ Многофункционална стойка на дисплея : Тя може като притежателят на брошури, шкафове документ, лавица за книги, стелажи вестник " или публикуват различни листовки, плакати, файлове, литература, поща, etc.Дори може да се съхранява някакви малки инструменти или други издания. ❁ Искате добре да сложиш някакъв материал за четене на обществено място или у дома?Добре дошли, за да използвате нашия багажник на организатора, за да се пази вашата зона за четене подредено и организирано. ❁ Осъществяване Съдържание : 1 × списание притежателя ( включително и всички монтажни аксесоари )❁ Параметри : - Материал : метална стомана - Общият размер : 63 cm x 36 cm x 114 см / 24,8" x 14,2" е 44.9 x" (дължина x широчина x височина)- джоб размери : 60 см. x 23 см / 23,6" х 9,1"(Дължина x ширина)❁ Характеристика : - Здрава рамка и стелажи могат да издържат много използват.- Джобове за файлове с прахово покритие може да се използва в продължение на дълго време.- Стъпаловиден дизайн предлага много място за съхранение, лесно се вижда.- Титуляр брошура се нуждае от само лесен за сглобяване, можете да го използвате.- Той е идеален за употреба в банковия зала, училище, читалнята или търговската зала.- Това прави демонстрация брошури, каталози и менюта абсолютно бриз.❁ Моля, обърнете внимание : - Декоративни елементи, показани на снимките на продукта не са включени.- Поради разлика в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от снимки.- Възможни са малки отклонения в размери, поради ръчно измерване.Благодаря ви за разбирането.❁ Ефективно обслужване на клиентите : - В процес на получаване или употреба на продукта, ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ценим вашите коментари и ви предлагаме помощ.

Опции за продукта

- Material:
Metal Steel
- Overall Size:
63cm x 36cm x 114cm / 24.8 x 14.2 x 44.9 (length x width x height)
- Pocket Size:
60cm x 23cm / 23.6 x 9.1(Length x Width)
❁ Feature:
- Strong frame and shelving withstand lots of use. :
- Powder coating finish file pockets can long-term use. :
- Multi-level design offers plenty of storage space, easy to view. :
- The brochure holder only needs a simple assembly, you can use it. :
- It is ideal for use in bank Hall, school, reading corner or sales area. :
- It makes display pamphlet, catalogs and menus an absolute breeze. :
❁ Please Note:
- The decorative items shown in the product photos are not included. :
- Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
- There may be slightly deviation in dimensions due to manual measurement. Thank you for your understanding. :
❁ Efficient Customer Service:
- In the process of receiving or using the product, if you encounter any problems, please feel free to contact us. We value your comments and offer help for you. :

Свързани продукти