.

.

Регулатор на температурата, Възпроизвеждане на Цифров Многофункционален Инкубационният Термостат по Целзий Висока за Разплод

Регулатор на температурата, Възпроизвеждане на Цифров Многофункционален Инкубационният Термостат по Целзий Висока за Разплод

BGN 71.84

Наличност
На склад

Той е точен и надежден, с добра дългосрочна стабилност.Удобен за монтаж и фиксиране.Малък размер, ниска консумация на енергия, бърза реакция.Разнообразие от полета на добра употреба, удобно управление и практични настройки, е на вашата страна за контрол на температурата икономка.Подходящ за люпене, отглеждане, контрол на температурата на водата и други свързани с това задачи за откриване и контрол на температурата.Лесна работа, за да настроите температурата начало, температура на крака, рекултивирани съединител температура и така нататък.Технически характеристики не са задължителни, точен контрол на температурата, определянето на размера на температурата.Функция : 1. Разнообразие от полета на добра употреба, удобно управление и практични настройки, е на вашата страна за контрол на температурата икономка.2. Той е точен и надежден, с добра дългосрочна стабилност.Удобно за монтаж и фиксиране.Малък размер, ниска консумация на енергия, бърза реакция.3. Лесна работа, за да настроите температурата начало, температура на крака, рекултивирани съединител температура и така нататък.4. Подходящ за вылупляться, да се размножават, и за контрол на температурата на водата и други, свързани с откриване и контрол на температурата.5. Спецификации на стратегии, точен контрол на температурата, тарировка на температурата.Как да използвате : Спецификация : Item Type : Digital Температура Controller Material : Plastic Weight : прибл. 51g / 1.8 oz Operating Спецификации напрежение на ток : 12 V, 24 V, 110v-220 VAccuracy Ниво : 0.1 Диапазон на измерване на температура : -50-110 (℃)Точността на измерване на температурата на : -15-65 (℃)Точността на измерване на влажност : 1 (RH)Грешката на измерване на температурата : ±1 (℃)Применимая сряда : -15-55℃ / 20%-85%RHProduct врезало Размер на отвора : 73mm / 2.9 in, диаметър на отвора (φ4mm)Как да използвате : 1. Натиснете бутона за настройка на един път, за да влезе във вътрешното меню, на дисплея по подразбиране-P0, отново, щракнете върху настройки и задайте необходимата начална температура с помощта на бутоните нагоре и надолу.2. Натиснете настройки на един път, за да влезе във вътрешното меню, на дисплея се P0, преминете на P1 чрез бутоните up и down, натиснете отново клавиша настройки и задайте желаната температура спиране с помощта на клавишите up и down.3. Влезте във вътрешното меню по същия начин, преминете към P2, с помощта на бутоните нагоре и надолу, отново, щракнете върху настройки и задайте желаната температура калибриране с помощта на бутоните нагоре и надолу. (Забележка : В настройките, ако деца.

Опции за продукта

ItemType:
Digital Temperature Controller
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 51g / 1.8oz
Operating Voltage Specifications:
12V, 24V, 110-220V
Accuracy Level:
0.1
Temperature Measurement Range:
-50-110 (℃)
Temperature Measurement Accuracy:
-15-65 (℃)
Humidity Measurement Accuracy:
1 (RH)
Temperature Measurement Error:
±1 (℃)
Applicable Environment:
-15-55℃ / 20%-85%RH
Product Embedded Hole Size:
73mm / 2.9in, Hole Diameter (φ4mm)
How to use:
1. Press the setting button once to enter the internal menu, the default display is P0, press the setting button again, and set the required starting temperature through the up and down buttons. :
2. Press the setting key once to enter the internal menu, the display is P0, switch to P1 through the up and down keys, press the setting key again, and set the required stop temperature through the up and down keys. :
3. Enter the internal menu in the same way, switch to P2 through the up and down buttons, press the setting button again, and set the required calibration temperature through the up and down buttons. (Note:
In the setting, if the dete

Свързани продукти