.

.

Slow Устройство Dog Bowl Slow Eating Cat Dog Bowl, Non-Slip Anti-Choke Food Water Bowl for Puppy Kitten Interactive Maze Устройство to Prevent Choking (Blue)

Slow Устройство Dog Bowl Slow Eating Cat Dog Bowl, Non-Slip Anti-Choke Food Water Bowl for Puppy Kitten Interactive Maze

BGN 7.99

Наличност
На склад

【Висококачествен и безопасен материал】: Уникална куче купа в стила на слънцето и луната е изработена от безопасни за хранителни продукти, високо устойчив ABS материал, не съдържащи ПБА, PVC и фталатов.Това куче бавно ясла купи 100% безопасна и нетоксична, напълно разгражда с течение на времето. 【Бавно яжте укрепване на здравето】: Уникален дизайн кучешки купички в стила на слънцето и луната допринася за здравословно хранене, дизайн рисунка пъзел може да забави бързото хранене и да се спре на задушаване, се коригира теглото на домашен любимец, може да удължи времето на прием на храните, за предотвратяване на разстройство на стомаха. 【Лесна употреба и почистване】: Купички за кучета с по-бавен поеданием, лесно се мият на ръка, промывая с гореща вода и сапун за съдове, без да се изисква почистване, а горната скарата могат да се почистват в съдомиялна машина.Чудесно за суха или влажна хранителна диета. 【Информация за размера на】: Тази уникална куче купа в стила на слънцето и на луната има два цвята, а именно розово/синьо, размер 24 см в диаметър 6,5 см и тежи около 190 грама, което е много подходящо за малки и средни кучета, да се хранят бавно. 【Гаранция и обслужване на】: Ние обещаваме високо качество и най-доброто обслужване, ако не сте напълно доволни от покупката си, просто ни уведомите.Ние винаги сме наблизо.Основни характеристики : - Чаша за домашни любимци slow устройство е изработена от хранително-ABS-пластмаса. - Отлично подходящ е както за суха, така и влажна храна, лесен за използване и почистване, безопасен за съдомиялна машина. -Бавно ясла е лесен за дизайн, лесен за употреба-Помогнете домашен любимец да се хранят по-естествено и да ги предпази от преяждане, подуване на корема/от затлъстяване и всички срыгиваний.Параметри : Име : Sun and Moon Style Slow Устройство Dog Bowl Цвят : розов/син Размер : 24 см диаметър 6,5 см височина Тегло : приблизително 190 g Опаковка : домашен Любимец за купата * 1 Топло съвет : 1. Това не може да се използва като играчка за дъвчене за домашни любимци. 2. Не бива да се загрява и се поставя в микровълнова печка или фурна.

Опции за продукта

Свързани продукти