.

.

MayPal Овлажнители на въздуха за Спалня, Хладна Мъгла Овлажнител на Въздуха,1Л Безжичен Тих Овлажнител за Въздух с Батерия за Детска Офис,2 Режима на пръскане и 4Timer,Авт?

MayPal Овлажнители на въздуха за Спалня, Хладна Мъгла Овлажнител на Въздуха,1Л Безжичен Тих Овлажнител за Въздух с Батерия

BGN 26.39

Наличност
На склад

【1000 мл капацитет и уникален синя светлина】Последният до 10-20 часа.Удовлетворение дневна нужда от вода.Вграден синя светлина, който може да намали вредните примеси, почистване на качеството на водата и поддържане на здравето.Ако имате някакви въпроси за това увлажнителе, моля, свържете се директно с нас. 【4 Таймер и тих】 Ултразвуков овлажнител на въздуха има 4 настройки на таймера, продължително натискане на превключвател ви позволява да изберете режим на 1З, 3 H, 5 H или непрекъснато пръскане.Технология за намаляване на шума му позволява да работи с честота по-малко от 28 децибела, което няма да се отрази на вашия сън и работа. 【Вградена батерия 2400 mah】 Зареждане отнема 3-4 часа.Може да се използва в продължение на 4 часа в режим на двойно пръскане и 8 часа в режим на един спрей.Можете да видите останалата мощност на екрана, което е удобно за използване по всяко време и на всяко място. 【Auto Turn Off &Top Fill Design】Този овлажнител има 2 вградени сензор за нивото на водата, които автоматично выключаются, за да се избегнат опасности за сигурност, когато водата е по-долу е безопасно ниво.Ултратънък мъглата не намочит маса, открит дизайн попълване на горната част на резервоара за вода улеснява зареждането и почистването. 【Добро напомняне】Използвайте само минерална вода или чешмяна вода.Не използвайте етерични масла, парфюми, дестилирана вода, чиста вода и гореща вода, които могат да доведат до запушване на памучен тампон и неспособността на овлажнител или до натрупване на вода в изходния отверстии овлажнител.

Опции за продукта

Свързани продукти