.

.

TOYANDONA 4бр Monster Finger Puppets, Светещи в Тъмното Пальчиковые Кукли за Партита Забавни Играчки Puppet Show (случаен цвят и стил)

TOYANDONA 4бр Monster Finger Puppets, Светещи в Тъмното Пальчиковые Кукли за Партита Забавни Играчки Puppet Show (случаен

BGN 7.67

Наличност
На склад

Има четири различни стилове, за да отговарят на вашите изисквания.Това е една добра играчка за взаимодействието на родителите и на децата и да служи като опора, за да разказва историята.Функция Glow in the dark, основана през нощта също е добър избор за най-добра украса.Уникална форма, привлекателна за деца.Дръпнете може по желание да се съборят не е толкова просто.Екологично чисто материалното производство, добро разтягане.И възрастните, и децата могат да го носят на пръстите на краката.Шокиращо гама от чудовищни пальчиковых кукли, с които децата ще обичат да играят.Децата ще обичат да играя с тези чудовищными пальчиковыми кукли сам или с приятели.Елате с тях на приключения или просто разыгрывайте други заедно с тези красиви същества.Използвайте за рождени дни, партита, подаръци, награди, добри ръчни чанти, пълнители, чорапи и още много други.Търсите набор от креативни и красиви играчки за децата си?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания с помощта на устойчив и надежден материал за продължителна употреба.Те са разработени, малко чудовище за най-добра украса и са подходящи за това, за да служи като подпори за рассказывания истории за най-добър ефект.Описание Децата ще обичат да играя с тези чудовища пальчиковыми кукли сам или с приятели.Елате с тях на приключения или просто разыгрывайте други заедно с тези красиви същества.Характеристики - Информация за цвят : Случаен цвят и стил.- Информация за материал : TPR и пластмаса.- Информация за размера : 6. 00 X5. 50 X2. 00cm/ 2. 36 X2. 16 X0. 79inch.- Шокиращо гама от чудовищни пальчиковых кукли, с които децата ще обичат да играят.- Използвайте за рождени дни, партита, подаръци, награди, добри ръчни чанти, пълнители, чорапи и още много други.Пакетът включва 4 x пальчиковых кукли.

Опции за продукта

Свързани продукти