.

.

Кассетный Плейър, Преносим Walkman Кассетный Плейър от записите в MP3 Конвертор Чрез USB, Аудио Музикален Плеър за Улавяне Касетофон Рекордер със Слушалки за Преносими К?

Кассетный Плейър, Преносим Walkman Кассетный Плейър от записите в MP3 Конвертор Чрез USB, Аудио Музикален Плеър за Улавяне

BGN 21.59

Наличност
На склад

【Конвертиране на лентата на музика в MP3 формат】 : касетофон бързо се превръща старите ленти във формат MP3/WAV и т.н. Чрез USB кабел за възпроизвеждане на i Pod/MP3-плейър компютър или записи на CD. 【Auto Reverse】 : касетофон с автоматично реверсом.Можете да слушате музика от едната или от двете страни в съответствие с вашите предпочитания.Просто щракнете върху DIR, и той автоматично воспроизведет на втората страна. 【Многоцелеви преносим Walkman】 : Преносим размер ви позволява да възпроизвеждате и да прехвърляте музика навсякъде и да се наслаждавате на музиката навсякъде и по всяко време.Поддръжка на 3,5 мм конектор AUX вход, можете да използвате слушалки (в комплекта) или аудиопорт за високоговорителите. 【Гъвкави методи на таксуване и желания софтуер】 : касетофон работи с 2 батерии тип АА (не са включени в комплекта) или USB-захранване.Той идва със софтуер на cd-диск, който ще ви помогне да конвертирате вашите касети, съвместими с Windows 2000, XP, Vista 32bit & 64bit/Windows 7/ 8/ 10. Много е лесно да конвертирате вашата колекция от касети и редактиране на аудио. 【Гаранция за удовлетворение】 : Беспроблемная доживотна гаранция и безусловно връщане на парите.В същото време, ние също така осигуряваме качествено следпродажбено обслужване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси.Ние ще реши този проблем за вас за първи път.Погрижете се за всичко това, което ще се проведе, това са най-ценни спомени.Времето отминава, а споменът-никога.Ето защо ние трябва да се дигитализират всички стари касети, преди те ще бъдат изгубени.

Опции за продукта

Свързани продукти