.

.

САЩ Направиха Магнитен Планер Храна, Сухо Изтриване | Стимулиране на Борда Планиране на Реколтата | Планер хранене, Хладилник | Организатор на хранене | Списък на пр?

САЩ Направиха Магнитен Планер Храна, Сухо Изтриване | Стимулиране на Борда Планиране на Реколтата | Планер хранене, Хладилник

BGN 13.59

Наличност
На склад

???????????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????? : Лесно споделяйте СПИСЪЦИ с продукти И ПЛАНОВЕТЕ за ЗАХРАНВАНЕ с останалата част от семейството!По този начин, всички остават на поста си. ????????????????????, ????????????????????, ???????????????????????????? : ЛАМИНИРАНА ПОВЪРХНОСТ със суха стиранием осигурява безкрайно повторна употреба.Всичко, което трябва да направите, е да избършете дъската на проектант и започване на ново планиране на хранене.Не е необходимо да се получи още един планер хранене, хладилник, дъска. ???????????????? ???????? ???????????? : Когато става дума за нашите магнитни дъски, сухо изтриване, ние се опитваме да използвате само най-ДОБРИТЕ МАТЕРИАЛИ, както и най-съвременни производствени процеси и СТРОГ контрол на качеството. ???????????????????????????????? ???????????????? ???????????????????? : Оптимизирайте времето си за максимална ефективност с помощта на този магнитен проектант на хранене!Просто го закрепете към своя хладилника и използвайте GRATEFUL HARVEST BOARD като ПОМОЩНИК ЗА ПЛАНИРАНЕ на ХРАНЕНЕТО, за да информира всички за това, което е в менюто на ден!. ????????????% ????????????????-???????????????? ???????????????????????????????? : Ако установите, че нещо не е наред с дъска, сухо изтриване, която сте получили, не се колебайте да се свържете с нас и се възползвате от нашата ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ!.

Опции за продукта

Свързани продукти