.

.

Okuyonic Recovery Пет Cone, Дишаща Ранозаживляющий Защитен Нашийник за Възстановяване на Котки за Кученца от Малки Кучета и Котки(М)

Okuyonic Recovery Пет Cone, Дишаща Ранозаживляющий Защитен Нашийник за Възстановяване на Котки за Кученца от Малки Кучета

BGN 11.03

Наличност
На склад

Лека и дишаща, се чувства добре, понася домашен любимец, без чувство на наднорменото тегло и дискомфорт.С помощта на пружинна ключалката му може да се регулира в удобна позиция в съответствие с размера на шията домашен любимец, което го прави по-удобен в чорап.Водоустойчиви, не промокается и не пачкается лесно слюнката си пэта.с помощта на нитяную плат, модерна и красива, с добра еластичност, домашен любимец я носи без да е свързан чувства.Няколко размери ви дават по-голям избор.Функция : 1. Водоустойчиви, не промокается и не пачкается лесно слюнката си пэта.2. Няколко размери ви дават по-голям избор.3. Лека и дишаща, се чувстват добре, домашен любимец да се носят, без да се чувства наднормено тегло и дискомфорт.4. С помощта на кърпа поток, модерна и красива, с добра еластичност, любимец е без свързани чувства.5. С катарама на пролетта, може да се коригира до удобен настройка според размера на шията любимец, като домашен любимец по-удобно да се носи.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Вид : Котка Elizabeth Circle Material : Cloth Color : Green размери на продукта : S : Шия : 7-18 см/2.8-7.1 in M : Шия : 12-25 см/4.7-9.8 in L : Шия : 15-34 см/5.9-13.4 in Option : S,M,LUsage : Това може да помогне на вашия домашен любимец да се предотврати драскотини и близане след операцията, да помогне на вашия домашен любимец да се възстанови и да се избегнат вторични инфекции Подходящ за : Котки Списък на пакетите : 1 x Elizabeth Circle .

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
  Cat Elizabeth Circle
Material:
Cloth
Color:
Green 
Product Size:
S
Option:
S,M,LUsage
Package List:
1 x ElizabethCircle  :

Свързани продукти