.

.

Hacoly Подвесная Чанта За Съхранение на Памук Бельо Творчески Карикатура Листа Спалня Чанта За Съхранение на Стенни Джобове Начало Подвесная Чанта За Тоалетни Прина?

Hacoly Подвесная Чанта За Съхранение на Памук Бельо Творчески Карикатура Листа Спалня Чанта За Съхранение на Стенни Джобове

BGN 2.01

Наличност
На склад

★Сгъваема конструкция - компактно съхранение, когато не се използва.Чудесно за създаване на допълнително пространство за съхранение - помага за поддържане на вашата стая подредено и организирано, а също така ще ви помогне бързо да намерите малки предмети, които ви трябват. ★Идеалното решение за съхранение-подходящ за настаняване на бижута, играчки, козметика, тоалетни принадлежности, дамски чанти, слънчеви очила, химикалки, книги и т.н. ★Виси навсякъде в стаята си-той е подходящ за висящи над вратата/ на стената в спалнята, банята, кухнята.Също така е подходящ за захващане на шкаф или закачалка за дрехи. ★Списък на пакетите : 1*Подвесная чанта за съхранение. ★100% гарантирано удовлетворение - 24-часов приятелско следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси или предложения, не се колебайте да се свържете с нас.Интимен домашен помощник за съхранение на неща за вас!Описание : ★е Подходящ за поставяне на малки предмети, като бижута, играчки, козметика, грим, портфейли, слънчеви очила, химикалки и т.н.★Тази чанта за съхранение може да се окачи в спалнята, банята, кухненски врата/стена.Той също така може да се мотае на шкаф или закачалка за дрехи.На всяко място, което искате да се мотае, може да бъде★Сгъваема чанта за съхранение на _BOS_ интелигентен дизайн, можете да го сгънете, когато не го използвате, той не ще отнеме вашето пространство.★Кръст Бод Пакет включва : 1 * Чанти за хранЕнияправила : Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.

Опции за продукта

Свързани продукти