.

.

Модул сензор, Удобен сензор за време, разстояние Здрав Преносим Стабилен за фабрика за електронен компонент с общо предназначение, за професионална употреба(син)

Модул сензор, Удобен сензор за време, разстояние Здрав Преносим Стабилен за фабрика за електронен компонент с общо предназначение,

BGN 21.84

Наличност
На склад

Отличен обхват позволява на системата на камерата мигновено се фокусира както в режим на камерата, така и в режим на непрекъснато снимане.Дальномерный сензор, който се интегрира 940 нм за източник на VCSEL, фотонен детектор за SPAD и усъвършенстван микроконтролер, управляващ цялата функция дальномерности.Модул сензор обхват време на полет се отличава с висока надеждност и добро качество.Той има добри противоинтерференционными характеристики на околната светлина и намалява въздействието на околната светлина.Той може да поддържа една и съща добри резултати в условия на ниска осветеност или нисък контраст сцени.Функция : 1. Модул сензор обхват време на полет се отличава с висока надеждност и добро качество.2. Той има добри противоинтерференционными характеристики на околната светлина и намалява въздействието на околната светлина.3. Дальномерный сензор, който се интегрира 940 нм за източник на VCSEL, детектор на фотони за SPAD и усъвършенстван микроконтролер, управляващ цялата функция дальномерности.4. Отличен обхват позволява на системата на камерата мигновено се фокусира както в режим на камерата, така и в режим на непрекъснато снимане.5. Той може да поддържа една и съща добри резултати в условия на ниска осветеност или нисък контраст сцени.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : To F обхват на сензора Module Model : GY-530 Using Чип : VL53 L0 XPower Хранене : 2.8-5 VCommunication Метод : IIC Протокол за връзка (съвместим за 3-5 V система) - Цвят : син, лилав (опция)Размер на модула : прибл. 10,5 x 13.3 mm / 0,4 x 0,5 инч Размер на монтажни отвори : прибл. 3mm / 0.12 in.we-text table td.we-text table th,;.we-текст, таблица,Списък на пакетите : 1 x Модул.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
ToF Ranging Sensor Module
Model:
GY-530
Using Chip:
VL53L0X
Power Supply:
2.8-5V
Communication Method:
IIC Communication Protocol (compatible for 3-5V system)
Color:
Blue, Purple (optional)
Module Size:
Approx. 10.5 x 13.3 mm / 0.4 x 0.5 in
Mounting Hole Size:
Approx. 3mm / 0.12in
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Module :

Свързани продукти