.

.

Нож За Хартия A5 Стека Хартия Машинка за подстригване Гилотина 8 Дължина на Рязане Защитен Заключване на Острието ZEQUAN, Капацитет 10 Листа, Търговска Клас Гилотина за ?

Нож За Хартия A5 Стека Хартия Машинка за подстригване Гилотина 8 Дължина на Рязане Защитен Заключване на Острието ZEQUAN,

BGN 20.72

Наличност
На склад

【Професионален и честен】- ZEQUAN е специализирана в производството на различни стилове и размери резаков за хартия.Ние ще ви професионално и истинско описание на продукта.Този нож за хартия с размер 8х8 инча подходящ за хартия с формат А5, В6 и В7 и могат да се режат до 12 листа с дебелина хартия А4 едновременно (капацитет 10 листа работи по-добре). 【Високо качество】- Нож за хартия на гилотина търговски клас ZEQUAN е изработена от пластмаса и неръждаема стомана.Горните и долните остриета са изработени по уникална технология на обработка, което прави остриета, по-твърди и доста остри при рязане на хартия. 【Заключване на острието за сигурност】- Когато нож за хартия е в престой, нека лезвию защелкнуться в цилиндрична се затвори по-долу, за да острието е записано, за да предотврати разкриването на острието при допир, движение, ножове и други опасни ситуации. 【Stack Paper Trimmer】- Машинка за подстригване може да съкрати 12 листа хартия наведнъж (моля, гладките хартия ръчно, за да се предотврати нейното преместване по време на процеса на рязане на хартия).Разрязване на чист и спретнат.Удобна дръжка с ергономичен дизайн увеличава сцеплението и улеснява ряз. 【Multi-scene Use】 Ръчен нож за хартия, без източник на захранване може да отговори на различните изисквания за рязане, като например хартия, снимки, картинки, етикети, визитки и други хартиени изделия, както и тънки метални листове под 0,3 мм/0,01 инча, подходящи за книга на занаятчийското производство и САМ.Това е партньор за офиса, училище, дом, печатница и фото студио.Хартиена машина ZEQUAN се състои от метална основа и две черни метални остриета.Две остриета са събрани заедно с пружина, която служи за увеличаване на ухапване от 2 остриета и сближаване на двете остриета с ъгъл 90 градуса, така че 2 остриета прорежут хартия поради пълното триене. 21x16 инча, 18x15 инча, 15x12 инча, 13x10 инча, 12x10 инча, отгледа 10х10 инча, 8х8 инча. 13 инча, 15 инча, 18", 21 инча машинка за хартия с пластмасово преспапиета, 8 инча, на 10 сантиметра, 12 сантиметра без пластмасови прес-папие.Пластмасов преспапиета може да помогне да се изравнявам на хартия, а стил, без пластмасови преспапиета трябва да изравнявам ръчно-за рязане. 1. Подвижна магнитна позиционирующая линия се използва за определяне на размера, който трябва да бъдат изрязани и поставени на всяко място в предната част на основата и в съответствие с вашите собствени изисквания за използване. 2. Отворете преносимо острието на правото и изключете го от предохранительной капаче, закрепляющей нож. 3. Поставете линийка така, за да намерите желания размер, сложете хартия и smooth я на ръка (на хартия не отклонялась в процеса на рязане, което ще доведе до това, че тя не ще резаться точно). 4. Хвани върха на острието на парче, надолу, режа, когато горния острието малко по-силно към по-ниския лезвию за увеличаване на ухапване, за да се постигне ефект смъкне, рязане на завършил горния заключване на острието за предохранительной защелке вътре.

Опции за продукта

Свързани продукти