.

.

Набор от телени четки 6шт -Драскотини Четки, Найлон/мед/Неръждаема стомана, Четка за почистване на Ръжда, заваръчна шлака, прах и боя, Почистване с дълбоко почистван?

Набор от телени четки 6шт -Драскотини Четки, Найлон/мед/Неръждаема стомана, Четка за почистване на Ръжда, заваръчна шлака,

BGN 5.83

Наличност
На склад

【Muti-use】Латунная четка може да се прилага за почистване на недовършени метални части, без да вредят на повърхности или за малки части; Четка от неръждаема стомана може да бъде използвана за почистване на частите, които се нуждаят от интензивно почистване, боя, ръжда, автомобилни детайли.Нейлоновую четка може леко да се прилага върху чиста повърхност. 【Добре обмислен】Допълнителен куп плява ще ви помогне да стигнете до всеки ъгъл и гънки, лесен за почистване на тесни участъци, шевове, дърворезба и заварени съединения.Дръжката на четката е изработена от гума, която не се плъзга и е трайна.Извита конструкция и подобрява комфорта на задържане и ефективността на работата. 【Правилния размер 】Общата дължина на малка стоманена четка за почистване е 7 инча, глава на четка-0,7 инча, дължина на дръжка-5 сантиметра, а широчина писалка-0,4 инча, тези четки са много подходящи за лесно почистване на малки площи и на тесни ъгли, улесняват почистването. 【Кръст Бод Пакетът включва】Пакет включва в себе си 6 броя, всеки вид четки предназначени за специфична употреба, подходящ за промишлени или домакински почистване и премахване на останки, различни стилове могат лесно да отговарят на нуждите на повечето хора. 【За обслужване на клиенти】Набор от телени четки ви спестява усилия и време, за да си ритуали за пречистване прости!Надяваме се, че ще ви хареса нашия продукт и услуга _BOS_ ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще се радваме да ви помогнем.

Опции за продукта

Свързани продукти