.

.

Апликатор За Боядисване на Коса, Четка За Боядисване на Коса Остроконечная Дръжка Дизайн за многократна употреба е Удобен Моющийся за Пътуване за салон(в синьо)

Апликатор За Боядисване на Коса, Четка За Боядисване на Коса Остроконечная Дръжка Дизайн за многократна употреба е Удобен

BGN 5.27

Наличност
На склад

Тази четка за боядисване на коса, подходящ за различни поводи като салон за красота, пътуване и така нататък.Моющаяся и множество, тази четка за боядисване на коса може да се използва много пъти след измиване.Четка за боядисване на коса е специално разработена, за да ви помогне равномерно боята върху косата.Изработен от висококачествен ABS - материал, стабилен и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време.С помощта на остър дизайн и ръкохватка, която прави разделение и отделяне на косата е лесна и удобна.Функция : 1. Четка за боядисване на коса е специално разработена, за да ви помогне равномерно боята върху косата.2. Моющаяся и множество, тази четка за боядисване на коса може да се използва много пъти след измиване.3. С помощта на остър дизайн и ръкохватка, която прави разделение и отделяне на косата е лесна и удобна.4. Изработен от висококачествен ABS-материал, стабилно и трайно, може да се използва в продължение на дълго време.5. Тази четка за боядисване на коса, подходящ за различни поводи като салон, пътуване и така нататък.Параметри : Състояние на 100% абсолютно нов Тип изделия : Четка за боядисване ВолосМатериал : abs Размер : Approx.21.5x7in / 8.5 х 2.8 in Осъществяване списък : 1 х четка за боядисване на коса Забележка : Възможни са незначителни грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Coloring Brush
Material:
ABS
Size:
Approx.21.5 x 7in / 8.5 x 2.8in
  :
Package List:
1 x Hair Coloring Brush :
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти