.

.

Yunnyp 11 БР. Писалка За Нокти Файл Инструмент,Маникюр, Набор От Инструменти За Дизайн На Ноктите, Четка За Рисуване На Нокти + Точков Дръжка + Кристали Декорации + Стикер

Yunnyp 11 БР. Писалка За Нокти Файл Инструмент,Маникюр, Набор От Инструменти За Дизайн На Ноктите, Четка За Рисуване На

BGN 26.88

Наличност
На склад

Подходящ е както за лична употреба, така и за професионално маникюрного салон.Осигурете вас разнообразен дизайн, дизайн на нокти, да удовлетвори всички ваши нужди и нека ноктите ви не са еднакви всеки ден!.Нека да създадете свой нийл - арт и да направите това сами, а не да се плаща в магазин.Този комплект включва всички основни съоръжения за нокти-арт за създаване на прекрасни дизайни на нокти.Този комплект включва 7 бр. четки за нокти, 5 бр. писалка за нокти, 2 кутии кристали за декорация на нокти, 10 ролки, ленти за нокти, 10 листа от френски водачи за нокти, 1 spot молив, 1 пила за нокти, 1 мини пила за нокти, 1 дървена пръчка, 10 листа стикери за нокти.Този комплект включва 7 бр. четки за нокти, 5 бр. писалка за нокти, 2 кутии кристали за декорация на нокти, 10 ролки, ленти за нокти, 10 листа от френски водачи за нокти, 1 spot молив, 1 пила за нокти, 1 мини пила за нокти, 1 дървена пръчка, 10 листа стикери за нокти.Този комплект включва всички основни съоръжения за нокти-арт за създаване на прекрасни дизайни на нокти.Осигурете вас разнообразен дизайн, дизайн на нокти, да удовлетвори всички ваши нужди и нека ноктите ви не са еднакви всеки ден!Нека да създадете свой нийл - арт и да направите това сами, а не да се плаща в магазин.Подходящ е както за лична употреба, така и за професионално маникюрного салон.

Опции за продукта

Item Type:
Manicure Nail Art Tools Set
Condition:
100% brand new
Color:
Assorted Color
Main Material:
lastic
Note:
 
Please allow 1-3cm (0.4-1.18) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting. :
Thank you for your understanding, nice day! :

Свързани продукти