.

.

Mumutan Титуляр За Слушалки 3 в 1 Оригиналната Настолен Органайзер Дръжка на поставка за Чаши Кука Тенис на Скоба Многофункционален Държач Слушалки Не се нуждаят от Тр?

Mumutan Титуляр За Слушалки 3 в 1 Оригиналната Настолен Органайзер Дръжка на поставка за Чаши Кука Тенис на Скоба Многофункционален

BGN 18.39

Наличност
На склад

[настолен органайзер 3 в 1] : поставка с няколко функции в едно!Тази поставка 3-в-1 включва кука за слушалки, голям контейнер за писалки или моливи и поставка за чаши.Използвайте го, всички предмети, ще бъде в рамките на reach.Това е един добър помощник за настолни организаторите. [Интегриран дизайн] Гуманизированный дизайн, не е необходимо отново да се събират, лесна за инсталиране!Можете да го инсталирате, без пробиване на дупки.Крупногабаритную на главата на винта може лесно да затегнете или разхлабите, без да оставя следи и без да вредят на работния плот. [Високо ниво на видимост] Тази група е изработен от специална пластмаса.Тънък и стилен, уникален дизайн и черен външен вид и придават на дома или офиса усещане за висока класа. [Подредено асистент] : Не си губете времето да рови в чекмеджетата на масата!Това е решение за съхранение на химикалки, моливи и други малки обекти в обсега.Удобен допълнителен кука : Куките от тази скоба има дебела бяла силиконовата защитно накладку, която може да защити вашите слушалки или други елементи от износване, което позволява лесно да се мотае чанти, слушалки, чанти, пуловери, пазарски чанти и т.н.-максимално натоварване-5 кг!.Предотвратите износване и драскотини повърхността на масата или на рафтовете на магазините.Повдигна издатина в края на скоба с двойно действие Mumutan предотвратява падането на слушалки или на раницата.Слот за карти памет в края на двоен подвижен скоба Mumutan подходящ за съхранение на кабел за данни. Сверхпрочная стомана 2,5 мм, с черно покритие.Пратката включва : . 1*закачалка за слушалки (черен).

Опции за продукта

Свързани продукти