.

.

Мухъл писма силикон и мухъл шоколад с щастливи символи за украса на торта за рожден ден и шоколад бонбони за свети Валентин като мухъл (2pcs) (2, кафяв)

Мухъл писма силикон и мухъл шоколад с щастливи символи за украса на торта за рожден ден и шоколад бонбони за свети Валентин

BGN 7.19

Наличност
На склад

【ПРЕМИЯ ШОКОЛАДОВИ ФОРМИ】 : Хранителна стойност с високо качество, вкус, екологично чист, нетоксичен, БПА, PVC и BBP безплатно, термостойкая температура от -104 до 446℉, безопасно използване във фурна, фризер, микровълнова фурна и съдомиялна машина. 【Подходящи за МНОГО СЛУЧАИ】 : идеален за рожден ден, парти с приятели, на Деня на свети Валентин, Деня на майката и на още много други места.Използвайте за шоколад, мармалад, бонбони, сладолед, десерти, масла, дъвка, мента, торта, кубчета лед, тава за кубчета лед и украса на тортата. 【Антипригарный, А вие също можете да се насладят на удоволствието с ръчно изработени със семейството и приятелите си, да подобрите отношенията си. 【ЧЕ ПОЛУЧАВАТЕ】 : 1 X буквите от А до я + 1 X цифри и честит рожден Ден Фондан и шоколадови форми.Моля, обелват, а след това и дезинфекция във вряща вода и се съхранява в място, отдалечено от пряка слънчева светлина.Просто бъдете търпеливи и много внимателни, премахване на шоколад, след като той се втвърдява.Ако се движите твърде бързо, те се разграждат, и трябва да започне всичко отначало.Не изплакнете с хладка вода веднага след излизане от фурната, за да се удължи срока на експлоатация.Преди употреба и съхранение се уверете, че силиконовата форма е напълно изсъхнала.Информация за силиконови форми.Материал : Буквата форми и числа, форми, произведени от хранително-силикон.Кръст Бод Опаковка : 1 бр. писмо шоколад мухъл и 1 бр. стая шоколад мухъл.Размер : .Писмо на мухъл : около 8.5 х 4.5 х 0.2 инча.Номер на мухъл : около 8.5 х 4.5 х 0.2 инча.Термоустойчиви силиконови форми, выдерживающие температура от -40 градуса по Целзий до 445 градуса по Фаренхайт(от -40 градуса по Целзий до 230 градуса по Фаренхайт).

Опции за продукта

Свързани продукти