.

.

DYNWAVE Сгъваема Четка за Миене Кофа Организаторите на Палитрата Бои Стоки За Бродерия Тава Дръжки на Притежателя Художник Инструмент за Измиване на Дръжката Барел Б?

DYNWAVE Сгъваема Четка за Миене Кофа Организаторите на Палитрата Бои Стоки За Бродерия Тава Дръжки на Притежателя Художник

BGN 7.40

Наличност
На склад

Долната канавка, предназначени за това, за да лесно да се измие тежка боя, спрятанную в храстите.В крайна дизайн слота, може да се поставят четки, удобно за спестяване на време. 1.2 L с Голям капацитет и сгъваем дизайн, лесно да се постави дръжка, лесно равенство.Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив и здрав, но лек дизайн за по-дълга употреба.Тялото бъчва вдлъбнати конструкция, лека, за да сложи четка.Описание : - Изработена от висококачествена пластмаса, устойчив и здрав, но лек дизайн за по-дълга употреба - Долния слот дизайн, можете да поставите четка, удобно за спестяване на време. - Долната канавка, предназначени за това, за да лесно да се измие тежка боя, спрятанную в храстите. - Корпус багажника вогнутый дизайн, лесно се сложи четка. - 1.2 L с Голям капацитет и сгъваем дизайн, лесно да се постави дръжка, лесно равенство.Спецификация : - Материал : пластмаса Размер : Approx. 8x6.5x9.7/3.15x2.56x3.82inch Size Графика : Пакетът включва : 1 бр Четка Washer Note : 1. Моля, позволете малко грешки от ръчно измерване.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.3. Пожелавам ви прекрасни покупки Онлайн!.

Опции за продукта

- Material:
Plastic
- Size:
Approx. 8x6.5x9.7CM/3.15x2.56x3.82inch
Size Chart:
Package Includes:
1Piece Paint Brush Washer :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :

Свързани продукти