.

.

Магнитна Терапия е Подходяща Плюс Гривна, Отслабване, Загуба на Тегло Анти-Умора Изцеление Гривна, Регулируем Мъжки Сила Терапия Гривна Здравето на Енергия (черен)

Магнитна Терапия е Подходяща Плюс Гривна, Отслабване, Загуба на Тегло Анти-Умора Изцеление Гривна, Регулируем Мъжки Сила

BGN 15.99

Наличност
На склад

[Гривна Magnetic Therapy Fit Plus] - Тази гривна подобрява обмяната на веществата и кръвообращението, допринася за бърза и здравословна загуба на тегло. [Допринася за разделяне на мазнини] - Сигнализира на тялото за ефективно разделяне на мастните клетки, което ще ви помогне по-бързо да загубят този детски мазнините!. [Помага за храносмилането и метаболизма] - Ускорява обмяната на веществата и храносмилането, което може да ви помогне да постигнете по-стройно тяло без много усилия.Продължавайте да го носите, това може да ви помогне да увеличите притока на кръв и кръвообращението, балансира съня и т.н. [Класически дизайн] - Средният декор в класически черен гривна с уникална синя линия уникален чар е идеален за мъже, лесно се съчетава с часовник или други аксесоари.Това е толкова стилен, че никой не подозира, че е лечебно. [Подарък на здравето] - Гривна красиво опаковани и готови за подарък, изненада, за баща, син, човек по време на юбилей, рожден ден.

Опции за продукта

Свързани продукти