.

.

Машинки за Подстригване на Коса за Мъже Електрически Машинки За Стригане Фризьорски Аксесоари Акумулаторна Безжична Машинка за подстригване За Коса, Оборудван с ?

Машинки за Подстригване на Коса за Мъже Електрически Машинки За Стригане Фризьорски Аксесоари Акумулаторна Безжична Машинка

BGN 72.40

Наличност
На склад

【Професионална машинка за подстригване за мъже 】 : Професионални безжични подстригване, за подстригване на коса за мъже се предлагат в различни стилове, за да отговарят на вашите домашни нужди за подстригване на коса.Той е предназначен за нуждите на експерти със свободата на безжичната машинки за стригане навсякъде. 【Професия машина за подстригване на коса 】 : Мъжки професионален костюм за фризьор, оборудван с три висококачествени аксесоари от ABS-пластмаса : 1/2 / 3 мм, безжичен фризьор с нулева разлика, USB-кабел и четка за почистване. 【Бързо зареждане и голям капацитет 】 : зареждане на led дисплея.Капацитетът на батерията е 1500m Ah, 180 минути на работното време със зареждането на само 2 часа.USB долен кабел за зареждане интерфейс, вие можете да се свържете към вашия преносим компютър, блок за захранване и USB-адаптер. 【Безшумен и мощен】 : Безжични машинки за подстригване на коса за мъже с висококачествени двигатели осигуряват мощна скорост на въртене и равномерно нарязани на косата, комплект за подстригване не ще има шум по време на работа фризьорски салони машинки в същото време.Спокойно можете да се насладите на бритьем. 【Иновативен дизайн окачен на режещата глава】 : Силно разсейване на топлината, рязкост, устойчивост на корозия, высокотемпературное устойчивост на окисляване, устойчивост на износване и водоустойчив.Винаги дръжте го остър, за да се гарантира висока якост на опън.

Опции за продукта

Свързани продукти