.

.

Компактен вертикален фризер KUPPET, единична врата, реверсивная врата от неръждаема стомана, регулируема подвижна (черна, 1,1 куб. фут.)

Компактен вертикален фризер KUPPET, единична врата, реверсивная врата от неръждаема стомана, регулируема подвижна (черна,

BGN 111.99

Наличност
На склад

★ Спестяване на пространство - мини преносим вертикален фризер е с малка площ и са подходящи за вашата мини-кухня.Свалящ се хромирана рамка предоставя възможност за съхранение на по-голямо количество хранителни продукти.Размер : 17,5 W x 18,6 D x 19,6 H инча. ★ Многоцелеви и малък корпус - куппет фризера може да се съхранява кърмата, ефективно да се удължи срокът на годност на кърмата, а също така може да се използва за съхранение на риба и замразени продукти. ★ Здрав материал Подложка хладилника е изработен от хранителен материал и може директно да контактуват с хранителни продукти.Той е много здрав и сигурно, така че можете да го използвате с доверие. ★ Регулируем термостат - Ръчна дръжка за контрол на температурата на 7-ранг на задната част на охладител прави приблиз. диапазон от температури от -8°F до 7°F, можете да изберете как вашите различни нужди. ★ Модерен и елегантен дизайн - свободно стоящи вертикален фризер с обем 1,1 куб. фута е стилен и елегантен външен вид с двупосочна врата от неръждаема стомана, регулируема хоризонтална конструкция на краката и горната капак на панти.

Опции за продукта

Свързани продукти