.

.

KAiSnova LED Настолна Лампа със Скоба, Гъвкава Гъша Шия Зажимная Лампа, 3 Цветови Режим и 10 Яркост Архитекторская Лампа Клип на Лампа за Четене от Паметта и Функцията за С?

KAiSnova LED Настолна Лампа със Скоба, Гъвкава Гъша Шия Зажимная Лампа, 3 Цветови Режим и 10 Яркост Архитекторская Лампа

BGN 19.18

Наличност
На склад

【И съвременен стил и е много удобен и не заема много място.Той е идеален за всеки случай, като дом, офис, училище, работилница, хотел, студио и костюм за студенти, архитекти, дизайнери, художници, машинисток. корона лампи с дължина 13,9 инча / 35,5 см, изработена от алуминиева сплав, не само предоставя супер различна яркост и цветова температура, но и лесно се разсейва топлината.Можете да си представите, че ако горещ светлина не може да се разсее, след това източник на светлина ще работи при висока температура, което е много вредно за срока на експлоатация на лампата.Така че добро разсейване на топлината помага да се удължи живота на сферични лампи.Здрав метален корпус и многоугольная регулируема гъша шия, покрита със силикон.Лесно скручивается и се регулира, което позволява регулиране на ъгъла на осветлението във всяко положение за работа, четене или учене. 108 led мъниста,висока яркост и грижа за очите източник на светлина , яркостта е увеличена с 30%, идеална за четене, работа, рисуване, занаяти.Стяга изработен от устойчив метал, идва с предпазни силиконови облицовки.Здрава скоба поддържа плота с размер до 2,4 инча/6 см и държи здраво лампа с превръщането лост на място.Никога не оставя драскотини, спестяване на пространство и поддържане на вашия работен плот, в чистота.Просто кнопочное управление отговаря на вашите изисквания за яркост и цвят в различни сценарии.В ключа има малка синя светлина, така че да можете лесно да го намери в тъмнината.Две функции автоматично изключване, една кликне върху бутона за включване / изключване в рамките на 2 секунди, синя светлина мига, лампа за четене, автоматично ще се изключи след 1 минута,а другата-двойно щракване на ключа,осветление на червената светлина,лампа, автоматично ще се изключи след 30 минути. ✔ Се захранва от USB-устройство ( адаптер е включен в комплекта ). – Идва с 1,2-метров / 47-инчов USB-кабел, който е удобен и лесен за свързване на компютъра, адаптера на променлив ток или на централната банка на захранване (адаптер за променлив ток се включва В себе си). ✔ Функция на паметта. – запомнете настройка на яркостта и цветовете си при последното използване. ✔ Обновена силна бутон. – Добър опит и дълголетие. ✔ Професионална функция грижа за очите,CRI ≥ 90+. – Настолна лампа осигурява високо CRI осветление за цял живот, тя кара цветовете да останат по-истински, да ви донесе най-радостен осветление.

Опции за продукта

Свързани продукти